Πολιτική

«Μετά τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ θα παντρευτώ στη Θήβα χάσω – κερδίσω» λέει ο Χάρης Δούκας

Ο Χάρης Δούκας το αποφάσισε! Μετά τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ για την ανάδειξη νέας ηγεσίας θα παντρευτεί την αγαπημένη του, Γεωργία Πολυτάνου στη Θήβα.

Ο Χάρης Δούκας, ο οποίος είναι υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, ανακοίνωσε ο ίδιος τη χαρμόσυνη είδηση του επικείμενου γάμου με τη σύντροφό του, Γεωργία Πολυτάνου, με την εκδήλωση να γίνεται στη Θήβα μετά τις εσωκομματικές εκλογές.

Ο δήμαρχος Αθηναίων μιλώντας το βράδυ της Τετάρτης (18.09.2024) στο Star, πέρα από τις πολιτικές εξελίξεις και τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ, αναφέρθηκε και στον γάμο του με τη σύντροφό του, ο οποίος θα γίνει χάσει – κερδίσει τις εσωκομματικές εκλογές.

«Είναι προφανές. Με παπά και με κουμπάρο (θα γίνει ο γάμος) μετά την εκλογική διαδικασία. Στη Θήβα, απ’ όπου είναι και η νύφη. Με θρησκευτικό γάμο και παραδοσιακό γλέντι για να διασκεδάσουμε και να χαρούμε. Ο γάμος θα γίνει έτσι κι αλλιώς. Κερδίσουμε ή χάσουμε», ανέφερε χαμογελαστός ο υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ.

 

Υπενθυμίζεται ότι οι εκλογές στο ΠΑΣΟΚ θα γίνουν στις 6 Οκτωβρίου, ενώ όλα δείχνουν ότι θα χρειαστούν επαναληπτικές.

To άρθρο «Μετά τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ θα παντρευτώ στη Θήβα χάσω – κερδίσω» λέει ο Χάρης Δούκας δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-18 21:53:43

Back to top button