
Μεντιλίμπαρ: «Υπερβολικό το σκορ – Yπάρχουν ελπίδες για την ανατροπή»
Την άποψή του ότι το 3-0 υπέρ της Μπόντο Γκλιμτ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα εξέφρασε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, μετά το «κάζο» των Πειραιωτών στο «Ασπμίρα».
Ο Βάσκος τεχνικός επισήμανε ότι η ομάδα του, βάσει των ευκαιριών της, άξιζε ένα γκολ, ενώ υπογράμμισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ακόμη ελπίδες για την πρόκριση.
…
«Ήταν μια δύσκολη βραδιά, ευθύνεται ο πολύ καλός αντίπαλος. Δεχθήκαμε τρία γκολ, ο αντίπαλος μπήκε δυνατά, έβαλε ένα γρήγορο γκολ, και από ένα λάθος έγινε το 2-0.
Στο β’ προσπαθήσαμε αλλά δεχθήκαμε το 3-0, δημιουργήσαμε πολύ μεγάλο κίνδυνο, είχαμε ευκαιρίες που δεν καταφέραμε να κάνουμε γκολ.
Θέλαμε και το προσπαθήσαμε πολύ. Το αποτέλεσμα μας φαίνεται υπερβολικό δεν ξέρουμε αν είναι αυτό που άξιζε ο αντίπαλος. Δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα γιατί με τις ευκαιρίες που είχαμε θα μπορούσε το σκορ να μην είναι τόσο μεγάλο.
…
Υπάρχουν ελπίδες για την ανατροπή, είμαστε ικανοί να το πέτυχουμε. Δεν πρέπει να σκεφτούμε ότι επειδή έγινε πέρσι (σσ. με την Μακάμπι) πως θα συμβεί και φέτος.
Για αυτό θα πρέπει να ξεκινήσουμε σιγά-σιγά, χωρίς να σκεφτόμαστε ότι θα πάμε να βάλουμε τρία γκολ στη ρεβάνς. Θα το πάμε σιγά-σιγά, πρώτα το πρώτο γκολ και στη συνέχεια να κυνηγήσουμε τις ελπίδες μας».
…
Δημοσιεύτηκε ! 2025-03-07 00:25:00