Showbiz

Μελίνα Ασλανίδου: “Δεν είναι κακό να κάνεις λάθη, αλλά αν λάβω κάποιο… |


Η Μελίνα Ασλανίδου παραχώρησε συνέντευξη στον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου και το περιοδικό “Λοιπόν”, με αφορμή την καλοκαιρινή της περιοδεία ανά την Ελλάδα, απαντώντας για τρόπο που αντιδρά στα τα αρνητικά σχόλια που δέχεται στα social media.

Μιλώντας για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η γνωστή τραγουδίστρια δήλωσε πως η σχέση της είναι “Καλή, μπήκα πολύ γρήγορα στα social media. Ήταν ένας τρόπος να επικοινωνείς, πάντα έχει παγίδες ειδικά στην αρχή, αλλά τώρα νομίζω όλοι τα διαχειριζόμαστε με έναν τρόπο. Εγώ τα διαχειρίζομαι με έναν πιο θετικό για μένα τρόπο. Αν θέλω να επικοινωνήσω κάτι με τον κόσμο, το κάνω”.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να τη “χτυπήσουν” σε κάποι ευαίσθητο σημείο, λόγω της ανωνυμότητας που κυριαρχεί στο διαδίκτυο, η Μελίνα Ασλανίδου τόνισε πως αυτά τα σχόλια “Τα προσπερνάω, γιατί είναι κάτι που δεν είμαι εγώ. Αν κάτι αφορά τη Μελίνα, μπορεί να ασχοληθώ και να πω “α λες να έκανα κάποιο λάθος;”. Εγώ τα λάθη μου τα αγαπάω, δεν είναι κακό να κάνεις λάθη, αλλά αν λάβω κάποιο πικρόχολο σχόλιο, αδιαφορώ γιατί δεν έχει να κάνει με μένα. Εγώ τα δικά μου τα πικρόχολα τα λύνω, αν και δεν έχω”.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-06-30 07:00:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button