Σχέσεις

Μελέτη αποκαλύπτει: Αυτή είναι η μέρα και η ώρα που οι άνθρωποι έχουν την πιο έντονη ερωτική ζωή

Οι απαντήσεις στη μελέτη διέφεραν στον αντρικό και στον γυναικείο πληθυσμό

Τις μέρες και τις ώρες με την πιο έντονη σεξουαλική ζωή πολλών ανθρώπων σε κάθε άκρη του κόσμου αποκάλυψε νέα μελέτη, δίνοντας ενδιαφέροντα στοιχεία για τις συνήθειες των ζευγαριών σε διαφορετικές χώρες. Η έρευνα, που διεξήχθη από την εταιρεία Pour Moi και σε 2.000 σεξουαλικά ενεργούς ενήλικες, απέδειξε αρχικά ότι το Σάββατο, είναι η μέρα κατά την οποία οι άνθρωποι έχουν την πιο έντονη σεξουαλική δραστηριότητα.

Για την ακρίβεια, ένα ποσοστό της τάξης του 43% εκ των ερωτηθέντων, απάντησε πως το Σάββατο, και ιδιαίτερα μετά τις 10:00 μ.μ., είναι η αγαπημένη του μέρα για να κάνει σεξ. Η δεύτερη δημοφιλέστερη μέρα είναι η Παρασκευή (22%), ακολουθούμενη από την Κυριακή και την Πέμπτη με 10% και 6% αντίστοιχα. Οι υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδας, είναι οι λιγότερο δημοφιλείς.

Jenny.Gr

Pexels/ cottonbro studio

Η έρευνα επικεντρώθηκε και στο πόσο συχνά οι άνθρωποι κάνουν σεξ, με σχεδόν τους μισούς από τους ερωτηθέντες (48%) να δηλώνουν ότι έχουν σεξουαλική δραστηριότητα με τον σύντροφό τους μία φορά την εβδομάδα. Μόνο ένα μικρότερο ποσοστό ανθρώπων ανέφερε ότι κάνει σεξ πιο συχνά, αλλά μόνο το 7% κάνει σεξ τέσσερις φορές την εβδομάδα.

Φυσικά, οι απαντήσεις διέφεραν από άντρες σε γυναίκες. Οι ενήλικες συνολικά θεωρούν ότι το να κάνουν σεξ δύο φορές την εβδομάδα είναι ιδανικό, και οι άνδρες ηλικίας 25 έως 45 ετών ανήκουν στην ίδια κατηγορία. Ωστόσο, οι γυναίκες στην ίδια ηλικιακή ομάδα βρέθηκαν να έχουν την υψηλότερη σεξουαλική επιθυμία.


Δημοσιεύθηκε
2024-09-06 15:30:00

Back to top button