Ελλάδα

Μαρούσι: Από μαχαίρι ο θάνατος και οι τραυματισμοί έξω από το κέντρο διασκέδασης

Απαντήσεις για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το αιματηρό περιστατικό τα ξημερώματα της Κυριακής (28/4) στο κέντρο διασκέδασης στο Μαρούσι με τον ένα νεκρό και τους δύο τραυματίες, συνεχίζουν να αναζητούν οι Αρχές.

Νεκρός είναι ένας 23χρονος, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», όπου κατέληξε φέροντας τραύμα στο λαιμό από μαχαίρι.

Στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύονται ακόμη ένας 26χρονος με τραύμα στην κοιλιακή χώρα και ένας ακόμη με ελαφρύ τραύμα στην πλάτη από αιχμηρό αντικείμενο.

Οι Αρχές προσπαθούν να διαπιστώσουν την ταυτότητα του δράστη που έφερε το μοιραίο χτύπημα στον 23χρονο και αν βρίσκεται μεταξύ των τραυματιών ή έχει διαφύγει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις τέσσερις το πρωί, όταν μια παρέα νεαρών βγήκε από το νυχτερινό κέντρο καθώς είχαν διαπληκτιστεί και τους περίμεναν έξω από αυτό κάποια άλλα άτομα.

Ακολούθησε ένας άγριος καυγάς, κατά τη διάρκεια του οποίου ένας από τους εμπλεκόμενους προσπάθησε να βγάλει όπλο, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες μπλόκαρε. Ένα άλλο άτομο υπό το φόβο του όπλου τράβηξε μαχαίρι και τραυμάτισε τα τρία άτομα, τον έναν θανάσιμα και τους άλλους δύο ελαφρά και πιο σοβαρά.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της ΟΠΚΕ οι οποίοι δεν βρήκαν κάποιον από τους εμπλεκόμενους στον καυγά.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιώνπου έχουν αναλάβει την έρευνα για το συγκεκριμένο περιστατικό, περισυνέλεξαν από το σημείο της συμπλοκής μία σφαίρα 9 χιλιοστών, καθώς και ένα πιστόλι, τα οποία έχουν σταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω ανάλυση.

Παράλληλα συλλέγουν υλικό από κάμερες ασφαλείας στο σημείο της συμπλοκής, προκειμένου να εξακριβώσουν πώς ακριβώς έγινε αυτή η αιματηρή συμπλοκή.




Δημοσιεύτηκε ! 2024-04-28 14:29:17

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button