Γυναίκα

Μαρκέλλα Γιαννάτου: Έγινε η ονοματοδοσία της κόρης της – Δεν θα βαφτιστεί η μικρή

Στη γενέτειρα της, στην Κέρκυρα θα βρεθεί η Μαρκέλλα Γιαννάτου, ύστερα από το βαρύ πρόγραμμα του χειμώνα, λόγω των γυρισμάτων για τη σειρά του ΑΝΤ1 «Μάγισσα», που αγαπήθηκε από το κοινό.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real News, η Μαρκέλλα Γιαννάτου είχε ανάγκη από λίγη χαλάρωση και ξεγνοιασιά, καθώς ο τελευταίος χρόνος ήταν αρκετά δύσκολος για την ίδια.

Με αφορμή το Πάσχα, η Μαρκέλλα Γιαννάτου προγραμματίζει να πάει στην Κέρκυρα, προκειμένου να βρεθεί όλη η οικογένεια μαζί με τη μικρή της, την οποία περιμένουν πώς και πώς η γιαγιά και ο παππούς.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η Μαρκέλλα Γιαννάτου μεγαλώνει μόνη της την κόρη της, Μελία-Αφροδίτη, που απέκτησε με τον επί 14 χρόνια σύντροφό της, τον σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτο, από τον οποίο η ηθοποιός χώρισε όταν βρισκόταν στον δεύτερο μήνα της κύησης.

Τα τηλεοπτικά γυρίσματα της «Μάγισσας» φτάνουν στο τέλος, ενώ το θεατρικό έργο «Τα μαγικά βουνά» του Γιώργου Κοτζιούλα στο Θέατρο του Νέου Κόσμου, στο οποίο συμμετέχει, θα ολοκληρώσει τις παραστάσεις στις 28 Απριλίου.

Ευκαιρία, λοιπόν, για τις πρώτες ανοιξιάτικες βουτιές στη θάλασσα με τη μικρή Μελία-Αφροδίτη, η οποία τον Ιούλιο θα γιορτάσει τα πρώτα της γενέθλια.

Η ονοματοδοσία και το διπλό επώνυμο

«Οχι» στη βάφτιση έχουν πει οι γονείς της μικρής κούκλας, της οποίας η ονοματοδοσία έχει ήδη γίνει.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες της Realnews, η Μελία-Αφροδίτη έχει δύο επώνυμα, ενώ πρώτα έχει γραφτεί επίσημα της μητέρας της (Γιαννάτου) και ύστερα του πατέρα της (Χαρίτου).

 


Δημοσιεύτηκε ! 2024-04-08 11:40:16

Back to top button