Showbiz

Μαριάννα Κιμούλη: “Ήταν νωρίς να μου συμβεί όλο αυτό – Κατέληξα να έχω μία… |


Η Μαριάννα Κιμούλη ήταν καλεσμένη στον καναπέ του “Στούντιο 4”. Η δημοφιλής πρωταγωνίστρια παραχώρησε μία συνέντευξη στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

H δημοφιλής πρωταγωνίστρια ρωτήθηκε εάν το επίθετό της, γνωστό στον χώρο της υποκριτικής από τον πατέρα της Γιώργο Κιμούλη, την έφερε ποτέ σε δύσκολη θέση.

Δεν ξέρω πώς είναι να μη σε λένε Μαριάννα Κιμούλη! […] Έπαιξε ρόλο το ότι πήγα να σπουδάσω στην Αγγλία, ίσως είχα άγνοια κινδύνου όταν επέστρεψα. Στην Αγγλία ήμουν εγώ και αυτό αρκούσε. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα μπορώ να πω ότι ήμουν τυχερή, δεν συνάντησα (πρόβλημα) ούτε στο Εθνικό Νομίζω ότι ασυνείδητα το διεκδικών και εγώ με την προσωπικότητά μου (να μη γίνεται σύγκριση με τον πατέρα μου)” τόνισε.

Στη συνέχεια, η ίδια εξήγησε τον λόγο την οδήγησε στο να επιστρέψει από την Αγγλία πίσω στην Ελλάδα.

Σπούδασα θεατρολογία στην Αγγλία, ταυτόχρονα υποκριτική σε δραματική σχολή και ταυτόχρονα δούλευα για το BBC. Έπεσαν πολλά μαζί νιώθω, ήταν λίγο νωρίς να μου συμβεί όλο αυτό και κατέληξα να έχω μία πολύ μοναχική ζωή. Αυτός είναι ο λόγος που επέλεξα να γυρίσω πίσω. Δεν το έχω μετανιώσει που γύρισα. Είμαι ένας άνθρωπος που υπεραναλύει τα πάντα, τα σκέφτομαι ένα εκατομμύριο φορές . Αυτή ήταν η πρώτη φορά που λειτούργησα αυθόρμητα. Γύρισα για ένα καλοκαίρι και με μάγεψε το ελληνικό καλοκαίρι. Μετά σκέφτηκα ότι μπορώ να δώσω εξετάσεις στη δραματική σχολή του Εθνικού, μου είχε πει ένας γνωστός μου ότι οφείλεις εκεί που θα εργαστείς πρέπει και να σπουδάσεις, Περίμενα ότι δεν θα περάσω τις εξετάσεις αλλά πέρασα” είπε η Μαριάννα Κιμούλη.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-07-02 18:42:00

Back to top button