Γυναίκα

Μαρία Ολυμπία, Φίλιππος Γλίξμπουργκ, Nina Flohr και Ευγενία Νιάρχου σε καλεσμένοι σε λαμπερό γάμο στις Άλπεις -Πήγαν με παραδοσιακές στολές

Στις Βαυαρικές Άλπεις βρέθηκαν το Σαββατοκύριακο η Μαρία Ολυμπία, ο Φίλιππος Γλίξμπουργκ και η σύζυγός του, Nina Flohr καθώς έδωσαν το πάρων στον υπερπολυτελή γάμο της Annina Pfuel και του αγαπημένου της Casper.

Η Annina Pfuel είναι σχεδιάστρια κοστουμιών, στιλίστρια και freelance art director.

Η Annina είναι Βαυαρή και έχει αποκτήσει το δικό της brand, «Annina Dirndl», σχεδιάζοντας ρούχα που παραπέμπουν στις αλπικές παραδοσιακές ενδυμασίες, τα λεγόμενα Dirndl.

Μάλιστα, έχει το δικό της Brand, το «Annina Dirndl», με δημιουργίες που παραπέμπουν στις αλπικές παραδοσιακές ενδυμασίες.

 

Η Μαρία Ολυμπία, ο Φίλιππος και η Nina Flohr διατηρούν άψογη σχέση με το νιόπαντρο ζευγάρι και δεν μπορούσαν να λείπουν από το ευτυχές γεγονός.

Μαρία Ολυμπία, Φίλιππος και Nina Flohr φόρεσαν παραδοσιακές φορεσιές.

Η νύφη επέλεξε το dress code, με όλους τους καλεσμένους να είναι ντυμένοι με alpine fashion, δηλαδή ενδυμασία που παραπέμπει στη Βαυαρία και τις Άλπεις.

Οι γυναίκες φορούσαν πολύχρωμα dirndl φορέματα από το brand της νύφης, που αποτελούνται από κορσέ, από μέσα, λευκό, κοντό πουκάμισο με φουσκωτά μανίκια, δαντέλα και τετράγωνο neckline και φυσικά ποδιά.

 

Οι άνδρες φορούσαν επίσης βαυαρική φορεσιά, με το πράσινο χρώμα να κυριαρχεί.

Το νυφικό ήταν κλασσικό, απλό αλλά αριστοκρατικό με V-neckline, δαντέλα, μακρύ τούλινο πέπλο, ενώ η νύφη κρατούσε υπέροχα λουλούδια.

Μαζί τους ήταν και η Ευγενία Νιάρχου και η χρυσή κληρονόμος χρυσή κληρονόμος ξενοδοχείων Irene Forte.




Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-10 11:00:32

Back to top button