Showbiz

Μαρία Μπακοδήμου: “Για κάποιους λόγους δεν έγινε αυτή η εκπομπή στον ΣΚΑΙ” |


Η Μαρία Μπακοδήμου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ και τον Νίκο Γεωργιάδη και αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στο J2US, αλλά και την late night εκπομπή που δεν έγινε τελικά στον ΣΚΑΙ.

Διαβάστε Επίσης

Μαρία Μπακοδήμου:

Διαβάστε Επίσης

Μαρία Μπακοδήμου:

Εμένα μου άρεσες πολύ στο J2US.

Κι εμένα μου άρεσε πολύ, μου έλειψε, αλλά ήθελα να κάνω και κάτι άλλο, που δεν μπορούσα να το κάνω εκεί γιατί είμαι παρουσιάστρια. Πέρασα πολύ ωραία στην κριτική επιτροπή, δέθηκα με όλους, έχουμε κρατήσει σχέσεις και με τη Βίκυ και τη Δέσποινα και τον Σταμάτη. Έχω θετικά συναισθήματα για τον Νίκο και νομίζω ότι και εκείνος έχει για μένα.

Διαβάστε Επίσης

Μαρία Μπακοδήμου:

Διαβάστε Επίσης

Μαρία Μπακοδήμου:

Θα επέστρεφες;

Έτσι όπως έχουν γίνει πλέον οι εκπομπές, με την επιθετικότητα που απαιτούν και σου περιέγραψα πριν, έχω αρχίσει να ελκύομαι πολύ από τα format. Γιατί είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο, δεν θα χρειαστεί να πλακωθούμε μεταξύ μας για να κάνουμε θόρυβο και να μας προσέξουν, να κάνουμε είδηση κάτι που δεν είναι τραβώντας το από τα μαλλιά. Το format έχει μια ασφάλεια. Θα μου άρεσε να επιστρέψω, αλλά θα ήθελα να κάνω και κάτι άλλο. Τόσα χρόνια λέω ότι θέλω να κάνω μια late night εκπομπή. Ένας άνθρωπος να μου τη δώσει δεν βρέθηκε ακόμα. (Γελάει.) Αγαπώ πολύ τις συνεντεύξεις, να ακούω ωραίες ιστορίες που μπορεί να εμπνεύσουν εμένα και τον τηλεθεατή.

Αν δεν κάνω λάθος, ήταν να κάνεις μια τέτοια εκπομπή στον ΣΚΑΪ.

Ναι, αλλά δεν έγινε για κάποιους λόγους που δεν θα ήθελα να συζητήσουμε.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-05-06 14:26:00

Back to top button