Showbiz

Μαρία Κωνσταντάκη: “Όταν είδα το άρθρο στεναχωρήθηκα γιατί…” |



Στο YouTube κανάλι Wellbe by Nadia Boule βρέθηκε η Μαρία Κωνσταντάκη και έκανε μια βιωματική συζήτηση με την Νάντια Μπουλέ σχετικά με τη ζωή της στην κλιμακτήριο, τις ανασφάλειες που ένιωθε παλιότερα για την ηλικία της αλλά και τον ηλικιακό ρατσισμό που δέχονται, κατά κύριο λόγο οι γυναίκες.

Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε αρχικά για τις αλλαγές που έχει κάνει στη ζωή της λόγω της κλιμακτηρίου και μετέπειτα της

εμμηνόπαυσης, όπως την αδυναμία που έχει στη ζάχαρη και πώς την περιορίζει, την απόκτηση ενός σκυλιού, λόγω του οποίου δεν μένει στάσιμη στο σπίτι της,, αλλά και το πόσο μπορεί να αλλάξει η επιθυμία για σεξουαλική επαφή σε μια γυναίκα που βρίσκεται στο στάδιο της κλιμακτηρίου ή της εμμηνόπαυσης.

Η συζήτηση που έκανε με την Νάντια Μπουλέ, κινήθηκε αρκετές φορές γύρω από το ζήτημα της ηλικίας, με την Μαρία Κωνσταντάκη να μιλά για πρώτη φορά σχετικά με τα σεξιστικά σχόλια που δέχτηκε, λόγω μιας φωτογραφίας που κοινοποίησε στο Instagram.

“Ήταν μια φωτογραφία με ένα σορτσάκι και ένα ολόσωμο μαγιό. Πραγματικά δεν είχε τίποτα προκλητικό” ανέφερε η Μαρία Κωνσταντάκη με την Νάντια Μπουλέ να τη ρωτά αν τα σχόλια, κατά τη γνώμη της, έγιναν επειδή διαγραφόταν το στήθος της ή επειδή ανήκει σε μεγαλύτερη ηλικιακά κατηγορία.

Η δημοφιλής ηθοποιός ανέφερε πως “Πιστεύω είχε να κάνει με τον Δεκαπενταύγουστο που δεν είχαν θέματα να ασχοληθούν. Διάβαζα και για την Ματίνα Παγώνη που ανέβασε φωτογραφία με μαγιό και έγινε σούσουρο και για αυτή. Γενικά ενοχλούμαι πάρα πολύ όταν υπάρχει αναδημοσίευση. Όταν είδα το άρθρο στεναχωρήθηκα, γιατί δεν μου αρέσει καθόλου και θεωρώ ότι δεν έχω καθόλου προκλητικό τρόπο ζωής. Γενικώς απασχολώ με τη δουλειά μου. Από εκεί και πέρα όμως, το μόνο που έχω να πω είναι ότι ο καθένας είναι ελεύθερος κάτω από τον τοίχο μου, κάτω από τον τοίχο του οποιουδήποτε να γράφει ο,τι θέλει. Αυτό που γράφει, την ώρα που το γράφει, δεν μιλάει για εμένα αλλά μιλάει για τον εαυτό του. Στην ουσία ο άνθρωπος αυτός μιλά για τον τρόπο που αυτός βλέπει τις γυναίκες, για τον τρόπο που αυτός βλέπει ένα κοινωνικό θέμα. Οτιδήποτε γράφουμε κάτω από τον τοίχο μας μιλά και χαρακτηρίζει εμάς και εγώ δεν είμαι ούτε η μητέρα, ούτε η σχέση, ούτε αδερφή , ούτε η ξαδέρφη, ούτε ο Ιησούς Χριστός για να τους επαναφέρω όλους στον κόσμο” είπε αρχικά.

Επιπλέον, η Μαρία Κωνσταντάκη συμπλήρωσε πως “Στεναχωρήθηκα γιατί διάβαζα τα πρώτα σχόλια και είπα ‘Τι γίνεται ρε παιδιά’. Αλλά δεν είναι καθόλου στη λογική μου να μπω και να διαγράφω σχόλια. Απλά δεν ξαναμπήκα να διαβάσω τα σχόλια. Ως γυναίκες βαλλόμενα περισσότερο σε αυτό το κομμάτι. Όταν στους Ολυμπιακούς Αγώνες υπήρχε ο άλτης του ύψους, με τη φωτογραφία που είχε ένα μεγάλο γεννητικό μόριο, το οποίο βρήκε στην μπάρα στο άλμα επί κοντό, δεν βγήκε κανείς να του πει προστυχόλογα, ούτε τίποτα. Η φωτογραφία έπαιξε πολύ και ήταν αμήχανο για έναν άνθρωπο και μια γυναίκα που το βιώνει. Αλλά από κάτω τα σχόλια ήταν ‘τι παιχταράς είσαι εσύ’. Διάβαζα, νομίζω, ότι μια εταιρία προφυλακτικών του πρότεινε συνεργασία κλπ. Αλλιώς αντιμετωπίζουμε έναν άνδρα και αλλιώς μια γυναίκα” δήλωσε χαρακτηριστικά.

“Λέμε ότι έχουμε πάει μπροστά και γυρνάμε σε έναν συντηρητισμό της Ιεράς Εξέτασης, σε όλα τα κομμάτια. Υπάρχει μια πόλωση ‘Ο θάνατός σου η Ζωή μου’ και αν δεν συμφωνούμε είσαι εχθρός μου” κατέληξε η Μαρία Κωνσταντάκη.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-04 07:00:00

Back to top button