Showbiz

Μαρία Ηλιάκη: “Η κόρη μου μού ανέβασε την πίεση, δεν άντεχα άλλο” |



Μία διαφωνία είχαν η Μαρία Ηλιάκη και η τρίχρονη κόρη της, η Κατερίνα Μανουσάκη.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια που κάνει ραδιοφωνική εκπομπή στον Λάμψη 92, 3 στάφηκε στους χιλιάδες διαδικτυακούς της φίλους στο instagram και εξέφρασε ανοιχτά τους προβληματισμούς της.

Αναλυτικότερα, η Μαρία Ηλιάκη είπε: “Και μου το έλεγαν “Τώρα που είναι μωρό είναι καλύτερα. Κάτσε να δεις όταν θα μεγαλώσει και θα αρχίσει να μιλάει”. Η δικιά μου είναι και Δίδυμος (στο ζώδιο), έχει να πάρει κιόλας τη γλώσσα τη δικιά μου. Θυμάμαι να λένε οι δασκάλες μου στη μαμά μου “Είναι πολύ καλό κορίτσι η Μαρία αλλά δεν σταματάει να μιλάει”, με άλλαζαν συνέχεια θέση, μιλούσα μέχρι και με το στυλό μου, με τη ξύστρα, με το θρανίο μου, μόνη μου“.

Η Μαρία Ηλιάκη συνέχισε λέγοντας: “Η κόρη μου είναι γλωσσού, γλωσσοκοπάνα κανονικά. Κάποιες φορές λέω “Θεέ μου, δεν σταματάει ποτέ; Δεν κουράζεται;”. Δεν είναι ότι μιλάει απλά, αντιμιλάει κιόλας, σε μένα φυσικά, στον πατέρα της όχι τόσο. Τις προάλλες τι μου είπε και μου ανέβηκε η πίεση… Τις προάλλες κάτι μου έλεγε, δεν θυμάμαι τι της έλεγα. “Κατερίνα μου σταμάτα να μιλάς” της είπα, δεν άντεχα άλλο, με είχε φέρει μέχρι εδώ, κάπου διαφωνούσαμε. Και τι μου λέει; “Όχι μαμά, εσύ σταμάτα να μιλάς”. Πιστεύετε θα έχουμε ωραία εφηβεία;“.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-19 18:32:00

Back to top button