Showbiz

Μαρία Αντωνά: Μιλάει για πρώτη φορά μετά το θάνατο της μητέρας της – «Η εικόνα που είδα με σόκαρε»

Η Μαρία Αντωνά επέστρεψε στην καθημερινότητά της και στις πρώτες της εξόδους, λίγες ημέρες μετά το θάνατο της μητέρας της.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή συνάντησε, το βράδυ της Πέμπτης 17/10, τη Μαρία Αντωνά, η οποία μίλησε για πρώτη φορά στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» μετά το θάνατο της μητέρας της.

Αρχικά, η Μαρία Αντωνά είπε: «Επέστρεψα στη δουλειά, είναι τρόπος διαφυγής. Πολλές φορές οι άνθρωποι δεν έχουμε το περιθώριο και την πολυτέλεια… όλα αυτά τα χρόνια δουλεύω και εργάζομαι πολύ σκληρά».

Στη συνέχεια, η ραδιοφωνική παραγωγός συμπλήρωσε: «Αυτό που με σόκαρε πιο πολύ ήταν η εικόνα που αντίκρισα, σε μια κατάσταση αρκετά δύσκολη. Αυτό ήταν που με σόκαρε πιο πολύ και πόσο μάλλον όταν τελικά κατέληξα να την βλέπω έτσι όπως την είδα, που νομίζω είναι από τις εικόνες που δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Ίσως να μην έδωσε τόσο έμφαση στο πρόβλημα».

Τέλος, η Μαρία Αντωνά απάντησε για το τι θα θυμάται από τη μητέρα της: «Αυτό που έχω κρατήσει για τη μητέρα μου είναι ότι πάντα ήταν πολύ περήφανη για μένα. Πίστευε ότι είμαι το δικό της χρυσό αβγό, πάντα ότι κάνω κι εγώ πίστευε θα ήταν πολύ πετυχημένο».


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-18 11:40:00

Back to top button