
Μαζωνάκης: Στην «παλιά του γειτονιά», στη Νίκαια, το τελευταίο αντίο- Χιλιάδες κόσμου τον αποχαιρετά
Στην παλιά του γειτονιά, στη Νίκαια, εκεί όπου μεγάλωσε κοντά στην οικογένειά του, στους συγγενείς του και στους φίλους του, θα τελεστεί σήμερα, Δευτέρα (14/09) στη μία το μεσημέρι, η κηδεία του αγαπημένου τραγουδιστή Γιώργου Μαζωνάκη, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 54 χρονών, καταρρέοντας στο ιατρείο της Καρνεάδου στο Κολωνάκι, όπου υποβλήθηκε στην ιατρική πράξη της πλασμαφαίρεσης.
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στην Αγία Τριάδα, όπου οικογένεια, συγγενείς, φίλοι και καλλιτέχνες θα παραστούν, για να πουν το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Μαζωνάκη.
Η ταφή του αγαπητού θα γίνει στο Γ’ Νεκροταφείο Αθηνών, υπό στενό οικογενειακό κύκλο, με την οικογένειά του να απευθύνει έκκληση αντί στεφάνων να δοθούν δωρεές στον οργανισμό Humanity Greece.
Από το απόγευμα της Κυριακής, η σορός του αγαπημένου τραγουδιστή είχε τεθεί σε λαϊκή αγρύπνια στον Ναό, όπου σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης πλήθος κόσμου από πολλά μέρη της Ελλάδας τραγουδούσε τις μεγάλες επιτυχίες του, κρατώντας λευκά τριαντάφυλλα στα χέρια.
Καθώς το αυτοκίνητο με τη σορό του πλησίαζε αργά την εκκλησία, από τα μεγάφωνα ακουγόταν το τραγούδι του «ώρες μικρές» και το συγκεντρωμένο πλήθος φώναζε «αθάνατος», ενώ έραινε με λουλούδια το φέρετρο.
Κόσμος συνέρρεε μέχρι και αργά το βράδυ στη Αγία Τριάδα Νίκαιας για να αποχαιρετίσει τον Γιώργο Μαζωνάκη
CNN Greece / Νίκος Ραζής
Στο προαύλιο της εκκλησίας, όπου φίλοι και θαυμαστές του άρχισαν από νωρίς το απόγευμα να συγκεντρώνονται για να τον αποχαιρετήσουν, εκτυλίχθηκαν συγκινητικές στιγμές.

Η σορός του Γιώργου Μαζωνάκη φθάνει στην εκκλησία στη Νίκαια
CNN Greece / Νίκος Ραζής

Η σορός του Γιώργου Μαζωνάκη φθάνει στην εκκλησία στη Νίκαια
CNN Greece / Νίκος Ραζής
Ο κόσμος με μια φωνή τραγουδούσε τις αγαπημένες επιτυχίες του, μεταξύ άλλων «Ώρες μικρές» και «Φεύγω για μένα».

Πλήθος κόσμου στο λαϊκό προσκύνημα του Γιώργου Μαζωνάκη
CNN GREECE / ΝΙΚΟΣ ΡΑΖΗΣ

Κόσμος στην Αγία Τριάδα Νίκαιας για να αποχαιρετήσουν τον Γιώργο Μαζωνάκη
CNN Greece / Νίκος Ραζής
«Μεγαλώσαμε μαζί σε αυτή τη γειτονιά – ήταν από τα καλύτερα παιδιά»
Όλοι έχουν ένα καλό λόγο να πούν για τον Γιώργο Μαζωνάκη:
«Ήταν ο καλύτερος αφήνει μεγάλη παρακαταθήκη, από μικρός ήταν από τα καλύτερα παιδιά, μεγαλώσαμε μαζί στη γειτονία παίζαμε μπάλα εδώ που είμαστε τώρα».

Η φωτογραφία του Γιώργου Μαζωνάκη
CNN GREECE / ΝΙΚΟΣ ΡΑΖΗΣ
«Αφήνει πίσω του τα τραγούδια του, συναισθήματα, καλοσύνη, ευγένεια»
«Απίστευτος άνθρωπος, είχε πολλά να δώσει, ήρθα να τον τιμήσω. Αφήνει παρακαταθήκη τα τραγούδια του, την ευαισθησία του, συναισθήματα, καλοσύνη, ευγένεια
Αύριο Δευτέρα (14/09) στη μία το μεσημέρι στον ιερό ναό της Αγίας Τριάδος Νίκαιας, συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι και θαυμαστές θα πουν το ύστατο χαίρε στον τραγουδιστή Γιώργο Μαζωνάκη που πέθανε από ανακοπή το μεσημέρι της 9/9/2026 σε παθολογικό ιατρείο στο Κολωνάκι.

Λουλούδια και αφιερώσεις στον Γιώργο Μαζωνάκη
CNN Greece / Νίκος Ραζής


Πλήθος κόσμου στον αποχαιρετισμό του Γιώργου Μαζωνάκη
CNN Greece / Νίκος Ραζής


Δημοσιεύτηκε ! 2026-09-14 07:39:00
