Γυναίκα

Μίρκα Παπακωνσταντίνου: Η εξομολόγηση που έκανε για τον πατέρα της – «Του είχε μείνει αυτό και όχι το ξύλο και η κακοποίηση»

Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου ήταν καλεσμένη το βράδυ της Δευτέρας 1/7 στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» και μίλησε μεταξύ άλλων για την πορεία της, την υποκριτική και την οικογένειά της.

Η δημοφιλής ηθοποιός έκανε μια αναδρομή στις δεκαετίες και φτάνοντας στο σήμερα, δεν έκρυψε τη δυσαρέσκεια για την σημερινή εποχή και την τοξικότητα.

Αρχικά, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου είπε: «Δεν αντέχει ούτε ο οργανισμός μου ούτε ο χαρακτήρας μου, δεν θα βάλω την ηλικία μου. Δεν μπορώ την τοξικότητα, δεν μπορώ την σκοτεινιά, δεν μπορώ την μαυρίλα. Και μαζί με αυτή την φρικτή τοξικότητα υπάρχει μια σκληρότητα που, επίσης, δεν αντέχω. Η σκληρότητα αφορά τα οικονομικά και μια τεράστια γκάμα πραγμάτων της εποχής».

Στην συνέχεια, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου εξομολογήθηκε για τον πατέρα της: «Ο πατέρας μου έφυγε το 1992 και αισθανόταν υπερήφανος. Έβαζε τη στολή του ναυάρχου πάλι. Και αυτό που του έμεινε και έλεγε ήταν “ένας ακαλλιέργητος, αμόρφωτος ήρθε και μου είπε “σκύψε να σου βγάλω τα γαλόνια”. Του είχε μείνει όχι το ξύλο, όχι η κακοποίηση κακοποίηση, αλλά αυτό».

Δείτε το βίντεο:


Δημοσιεύτηκε ! 2024-07-02 18:30:06

Back to top button