Γυναίκα

Μίλτος Τεντόγλου: Θρήνος για τον χρυσό ολυμπιονίκη – Πέθανε ο παππούς του

Θρήνος για το χρυσό παιδί του ελληνικού αθλητισμού, Μίλτο Τεντόγλου, καθώς ο παππούς του έφυγε από τη ζωή μετά από σκληρή μάχη που έδωσε με τον κάρκινο.

Ο Μίλτος Τεντόγλου είχε τεράστια αδυναμία στον παππού του, από τον οποίο είχε πάρει και το όνομά του.

Ο ίδιος είχε μιλήσει πολλές φορές για την προσμονή του να βλέπει τον κορυφαίο Έλληνα άλτη στους αγώνες, με τον Μίλτο Τεντόγλου να τον αγκαλιάζει πρώτο μετά την κατάκτηση του μεταλλίου του στο περσινό παγκόσμιο πρωτάθλημα του μήκους.

Η κηδεία του παππού του Μίλτου Τεντόγλου θα τελεστεί αύριο, Σάββατο 5 Οκτωβρίου, στις 12 το μεσημέρι, στον τόπο καταγωγής του, την Πηγαδίτσα Γρεβενών.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του στο «ΦΩΣ», ο παππούς Μίλτος είχε μιλήσει για τα θέματα υγείας που αντιμετωπίζει και δεν του επιτρέπουν να ακολουθεί τον εγγονό του στις αποστολές σε όλο τον κόσμο: «Ο Γιώργος ο γιος μου με πήγε ξάπλα με το αμάξι στην Βουδαπέστη. Επί 12 ώρες ταξιδεύαμε, είναι πάνω από 1.000 χιλιόμετρα. Πήρα χάπια για τον πόνο για να μπορέσω να δω τον αγώνα και να τον χαρώ με την καρδιά μου. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να πω ότι έχω καρκίνο και παλεύω με αυτό που έχω. Ήρθε και με βρήκε αυτό και θα το νικήσω».




Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-04 12:40:14

Back to top button