Auto

Μία AMG για να νιώσετε λίγο… Hamilton

Η Mercedes-AMG παρουσίασε μια έκδοση περιορισμένης έκδοσης του κουπέ AMG GT, την «Motorsport Collectors Edition», γιορτάζοντας την πορεία της στην F1.

Εμπνευσμένη από τα αυτοκίνητα της Formula 1 που υποστηρίζονται από την Petronas, η ειδική έκδοση είναι περιορισμένη σε μόλις 200 μονάδες.

Παρά τη δύσκολη σεζόν της F1, όπου η Mercedes περνάει δύσκολες στιγμές απέναντι σε αντιπάλους όπως η Red Bull, η McLaren και η Ferrari, η μάρκα τιμά αυτή την περίοδο με έναν μοναδικό σχεδιασμό.



Το αμάξωμα διαθέτει μια τολμηρή βαφή με ζωγραφισμένα στο χέρι αστέρια, τις χαρακτηριστικές aquamarine πινελιές της Petronas και το Obsidian Black μεταλλικό χρώμα, που συμπληρώνεται από το AMG Nite Package.

Οι φωτεινές λεπτομέρειες που μοιάζουν με νέον επεκτείνονται στα πλευρικά γραφικά, στους τροχούς 21 ιντσών και στις δαγκάνες των φρένων, δημιουργώντας μια εντυπωσιακή αντίθεση με το σκούρο αμάξωμα.



Στο εσωτερικό, η καμπίνα είναι εξοπλισμένη με ένα μείγμα δέρματος Nappa και υφάσματος μικροϊνών, που φωτίζεται από φωτισμό περιβάλλοντος στις ίδιες αποχρώσεις της Petronas.

Ενώ το εξωτερικό και το εσωτερικό του αυτοκινήτου διαθέτουν μοναδικά χαρακτηριστικά, το σύστημα κίνησης παραμένει το ίδιο με το μοντέλο GT Pro, με έναν 4,0-λίτρων κινητήρα V8 bi-turbo που αποδίδει 612 ίππους και μπορεί να επιταχύνει από τα 0 έως τα 100 χλμ/ώρα σε 3,2 δευτερόλεπτα, με τελική ταχύτητα 317 χλμ/ώρα.



Αν και η τιμή δεν έχει αποκαλυφθεί επίσημα, το μοντέλο περιορισμένης έκδοσης αναμένεται να κοστίζει κοντά στις 200.000 ευρώ, χωρίς να έχει γίνει ακόμα γνωστό πόσες έχουν προπωληθεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-19 19:45:08

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button