
Μήνυση στους παραγωγούς του Survivor κατέθεσε ο παίκτης που έχασε το πόδι του – Ζητά 100 εκατ.
Όπως αποκάλυψε το TMZ, ο πρώην παίκτης έχει ασκήσει αγωγή εναντίον των παραγωγών του ριάλιτι σόου, καθώς βρισκόταν στα γυρίσματα του ριάλιτι όταν τον χτύπησε η προπέλα ενός τουριστικού σκάφους, ενώ ψάρευε με ψαροτούφεκο για να βρει φαγητό τον Μάιο του 2026.
Στην μηνυτήρια αναφορά του, κατήγγειλε πως οι παραγωγοί σχεδίασαν ολόκληρη τη μορφή της εκπομπής απαιτώντας οι διαγωνιζόμενοι να ψαρεύουν με καμάκι σε ανοιχτή θάλασσα, σε νερά στα οποία, όπως ανέφερε, υπήρχε έντονη κυκλοφορία τουριστικών σκαφών κοντά στην περιοχή όπου γίνονταν τα γυρίσματα.
Παράλληλα, υποστήριξε ότι δεν υπήρχαν σκάφη ασφαλείας, προστατευόμενες ζώνες ή επαρκείς πινακίδες σήμανσης… παρά το γεγονός ότι υπήρχαν περιστατικά που παραλίγο να καταλήξουν σε τραγωδία στο παρελθόν.
Ο πρώην παίκτης δήλωσε ότι έχασε το πόδι του στη θάλασσα και ότι μόνο «ένας αιμοστατικός επίδεσμος που του έβαλε ένας άγνωστος επιβάτης του τουριστικού σκάφους που προκάλεσε το ατύχημα τον κράτησε στη ζωή».
Δημοσιεύτηκε ! 2026-09-03 22:44:00
