Αθλητικά

Μάριος Ηλιόπουλος και Χαβιέρ Ριμπάλτα μίλησαν στους παίκτες της ΑΕΚ: «Κάνουμε μία νέα αρχή»

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε ως νέο διευθυντή ποδοσφαίρου τον Χαβιέρ Ριμπάλτα και ο Μάριος Ηλιόπουλος πήγε μαζί του στα Σπάτα για την πρώτη γνωριμία με τους παίκτες του Ματίας Αλμέιδα.

Ο Χαβιέρ Ριμπάλτα είχε την ευκαιρία να μιλήσει για πρώτη φορά στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και παρουσία του Μάριου Ηλιόπουλου τους είπε τα εξής: «Ευχαριστώ όλους σας για το πολύ όμορφο καλωσόρισμα. Είμαι εδώ για να σας βοηθήσω όλους. Κάνουμε μία νέα αρχή.

Το μόνο που ζητώ από εσάς είναι οτιδήποτε πρόβλημα έχετε, απορία ή ζήτημα που σας αφορά, να έρχεστε αμέσως να μου το λέτε. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να λύσουμε τα προβλήματα. Δεν θα πούμε πολλά λόγια τώρα, θα γίνουν συναντήσεις με όλους σας κατ’ ιδίαν για να γνωριστούμε καλύτερα. Σας ευχαριστώ όλους και πάλι».

Από την πλευρά του, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ πρόσθεσε τα εξής: «Είναι μεγάλη μέρα για την ΑΕΚ σήμερα. Έχουμε μαζί μας έναν σημαντικό άνθρωπο του ποδοσφαίρου που ξέρει τη δουλειά. Να τον βοηθήσουμε όλοι μας, να έχει καλό έργο για την ΑΕΚ μας».

 

To άρθρο Μάριος Ηλιόπουλος και Χαβιέρ Ριμπάλτα μίλησαν στους παίκτες της ΑΕΚ: «Κάνουμε μία νέα αρχή» δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-09 19:47:59

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button