Αθλητικά

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Κρίσιμη συνάντηση για το μέλλον του Τεν Χαγκ στην ομάδα, stand by ο Ρουντ φαν Νίστελροϊ

Κρίνεται το μέλλον του Έρικ τεν Χαγκ στην συνάντηση που θα γίνει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δεν αποκλείεται ο Ρουντ φαν Νίστελροϊ να είναι ο προσωρινός αντικαταστάτης του Ολλανδού προπονητή.

Ο “Guardian” έριξε τη “βόμβα” που αφορά τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σύμφωνα με αποκλειστικές του πληροφορίες, το μέλλον του Έρικ Τεν Χαγκ στην ομάδα αναμένεται να ξεκαθαρίσει την Τρίτη (08.10.2024). Σε περίπτωση απόλυσής του, ο βοηθός του, Ρουντ φαν Νίστελροϊ θα… φροντίσει την ομάδα, μέχρι να βρεθεί αντικαταστάτης.

Η αγγλική εφημερίδα υποστηρίζει ότι ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ έχει ζητήσει έκτακτη σύσκεψη, με όλα τα υψηλόβαθμα στελέχη των “κόκκινων διαβόλων”. Αν και δεν υπάρχει κάποια “διαρροή”, η απόλυση του Έρικ Τεν Χαγκ δείχνει να έχει αποφασιστεί.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι το “τιμόνι” της ομάδας θα περάσει προσωρινά στον -νυν βοηθό του Τεν Χαγκ- Ρουντ Φαν Νίστελροϊ, σε μία κίνηση που θυμίζει την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, μετά την απόλυση του Ζοσέ Μουρίνιο τον Δεκέμβριο του 2018.

Ο Φαν Νίστελροϊ, ο οποίος έγινε βοηθός του Τεν Χαγκ το καλοκαίρι, ήταν πρώτος προπονητής την Αϊντχόφεν τη σεζόν 2022-23, κατακτώντας το Κύπελλο Ολλανδίας. Όταν ρωτήθηκε την περασμένη εβδομάδα για το μέλλον του Τεν Χαγκ, πάντως, ο Ράτκλιφ είπε ότι θα άφηνε οποιαδήποτε απόφαση στην εκτελεστική του συλλόγου. “Δεν θέλω να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση”, είπε ο δισεκατομμυριούχος, ο οποίος κατέχει το 27,7% της Γιουνάιτεντ. “Μου αρέσει ο Έρικ, νομίζω ότι είναι ένας πολύ καλός προπονητής, αλλά δεν είναι δική μου η απόφαση”.

To άρθρο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Κρίσιμη συνάντηση για το μέλλον του Τεν Χαγκ στην ομάδα, stand by ο Ρουντ φαν Νίστελροϊ δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-07 20:03:17

Back to top button