Αθλητικά

Μάλμε – Ολυμπιακός: Θέλει να συνεχίσει ανοδικά στο Europa League

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μάλμε (22:00, site σήμερα.gr, COSMOTE SPORT 3) και θέλει να πάρει τη δεύτερη σερί του νίκη στο Europa League και παράλληλα να πάρει το πρώτο του «διπλό» στη League Phase της διοργάνωσης.

Η 3η αγωνιστική στη League Phase του Europa League βρίσκει τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει την Μάλμε στο “Ελέντα Στάντιον”, ελπίζοντας να δώσει συνέχεια στη νίκη με 3-0 επί της Μπράγκα, κατά την προηγούμενη “στροφή” της διοργάνωσης.

Οι “ερυθρόλευκοι” ταξίδεψαν στον ευρωπαϊκό βορρά μετά από μια προβληματική εμφάνιση εναντίον του Λεβαδειακού στο πρωτάθλημα (το 2-0 έγινε 2-2), όμως παίκτες και τεχνικό επιτελείο αισιοδοξούν ότι απέναντι στους Σκανδιναβούς η ομάδα θα δείξει βελτίωση. Στο Μάλμε οι Πειραιώτες θα έχουν περισσότερους από 1500 οπαδούς τους, με τα εισιτήρια να κάνουν “φτερά”.

Στις σκέψεις του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ κυριαρχεί η σύνθεση που ξεκίνησε στον νικηφόρο αγώνα με την Μπράγκα, προκειμένου να έρθει το πρώτο “διπλό” στη League Phase (την πρώτη αγωνιστική οι Πειραιώτες ηττήθηκαν με 2-0 στην έδρα της Λιόν)

Απ’ την άλλη, η Μάλμε μπήκε με ήττα στη διοργάνωση, χάνοντας εντός έδρας από τη Ρέιντζερς (0-2), αλλά στη συνέχεια πέρασε από την έδρα της Καραμπάγκ με 2-1.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Μάλμε (Ρίντστρεμ): Νταλίν, Λάρσεν, Ρέσλερ, Γιάνσον, Μπουσανέλο – Γιόνσεν, Πένια – Κρίστιανσεν, Μπεργκ, Μπολίν – Μπότχεϊμ.

Ολυμπιακός (Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης – Κοστίνια, Ρέτσος, Κάρμο, Ορτέγκα – Έσε, Μουζακίτης – Ροντινέι, Τσικίνιο, Ζέλσον – Ελ Κααμπί.

Διαιτητής: Σιμόνε Σότζα (Ιταλία)

Βοηθοί: Φιλίπο Μέλι, Στέφανο Αλάσιο (Ιταλία)

Τέταρτος: Ματέο Μαρτσενάρο (Ιταλία)

VAR: Τζανλούκα Αουρελιάνο (Ιταλία)

To άρθρο Μάλμε – Ολυμπιακός: Θέλει να συνεχίσει ανοδικά στο Europa League δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-24 10:00:00

Back to top button