Αστρολογία

Μάθετε γιατί το ζώδιο του Αιγόκερου είναι το πιο κλασάτο!

Ο Αιγόκερως είναι το ζώδιο που διαθέτει τα παρακάτω πέντε ωραία χαρακτηριστικά μαζί.

Ο Αιγόκερως ο γνήσιος, ο καλός, δεν προκαλεί δράματα όπου πηγαίνει, αλλά απεναντίας ξεχωρίζει με την φοβερή αύρα του, που είναι γεμάτη από στιβαρότητα, δύναμη, σταθερότητα και ηρεμία.
Δεν θα κατορθώσεις ποτέ να ρίξεις Αιγόκερω στο επίπεδό σου. Ή ανεβαίνεις σκάλα και φτάνεις το δικό του (πάρε κι ασανσέρ, αν θες) ή απλώς αποσύρεις την χάρη σου από το οπτικό του πεδίο
Θέλει το καλύτερο που υπάρχει, αλλά ας μην παρεξηγήσουμε αυτό που γράφω. Το καλύτερο για έναν Αιγόκερω, μπορεί να κυμαίνεται από 1 ώρα ησυχίας (άυλο και δωρεάν), μέχρι ένα καλό καπέλο. Να ξέρεις ότι μπορεί να πάρει ένα καλό καπέλο και να μην χαρίσει τίποτε άλλο στον εαυτό του, για πολύ καιρό.
Προσπαθεί πάντοτε να μην χώνει τον εαυτό του με τον όχλο και να μην παρασύρεται από αυτόν. Με αυτόν τον τρόπο, θέτει εαυτόν ξεχωριστά των άλλων και διατηρεί όχι μόνο την ατομικότητά του, αλλά και την ποιότητα του χαρακτήρα και της αύρας του, ατόφιες!
Προτιμάει να βασίζεται στις δικές του δυνάμεις και να περνάει το βαρύ φορτίο της μοίρας του με σκυμμένο κεφάλι και σιωπηλός, παρά να γίνεται υπερθέαμα και άξιος λύπησης. Δεν θα δεις Αιγόκερω να διαφημίζει το δράμα του. Ό,τι περνάει, το ξέρει μόνο ο ίδιος.

astrology.gr


Εχει Δημοσιευθεί :2024-01-23 13:38:50

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button