Γυναίκα

«Λύγισε» για τον πατέρα της η Λήδα Μανθοπούλου: «Με σκότωσε που δεν ήταν στους Παραολυμπιακούς Αγώνες»

Φανερά συγκινημένη για την απώλεια του πατέρα της, Αίαντα Μανθόπουλο, εμφανίστηκε η 19χρονη αργυρή Παραολυμπιονίκης, Λήδα Μανθόπουλου.

Μιλώντας στο Mega, η Λήδα Μανθόπουλου, η οποία κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 100 μ. στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, ανέφερε πως η πρόκρισή της έγινε αφού είχε φύγει ο πατέρας της, Αίας Μανθόπουλος, γεγονός που όπως είπε τη «σκότωσε». 

«Στενοχωρήθηκα γιατί έφυγε πριν μάθω ότι μπορώ να προκριθώ στους Παραολυμπιακούς Αγώνες και αυτό με “σκότωσε” λίγο μέσα μου» δήλωσε χαρακτηριστικά για να συνεχίσει αλλά λέω ότι κάπου είναι και από κάπου το βλέπει».

Παράλληλα, σημείωσε πως της έλειψε και κατά τη διάρκεια των Παραολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι, ενώ εξομολογήθηκε πως θα πάει ξανά στο θέατρο όταν ανέβει στη σκηνή η μητέρα της. 

«Είδα μία παράσταση θεάτρου μία ημέρα αφού έφυγε ο μπαμπάς και ήταν δύσκολο. Δεν ξαναπάτησα από τότε στο θέατρο, θα ξαναμπώ στο θέατρο όταν ανέβει ξανά η μαμά και αν μου φύγει το άγχος μπορεί να πάω και στη σκηνή», δήλωσε.

 

Ερωτηθείσα πώς αντιμετώπισε τη διάγνωση με σκλήρυνση κατά πλάκας είπε ότι «ήταν δύσκολο όταν ήρθε η διάγνωση γιατί ήμουν στην κορυφή, πήγαινα καλά και ξαφνικά μια μέρα ξυπνάω και είχε μουδιάσει όλο μου το χέρι. Δεν μπορούσα να πιάσω το κινητό, δεν μπορούσα να κάνω χούφτα το πρόσωπό μου. Και πώς να τρέξεις αν δεν νιώθεις το χέρι σου;»

«Στην αρχή δεν ξέραμε τι είναι, την είχα ακούσει σαν όρο, μου εξήγησαν πώς ήταν πιο παλιά και πώς είναι τώρα. Δεν παύει και τώρα να υπάρχει η βαριά κατάσταση και να είσαι σαν φυτό» πρόσθεσε και αποκάλυψε ότι υπήρχαν γιατροί που την είχα συμβουλέψει να σταματήσει τον στίβο. 

«Τελικά ένας γιατρός μου είπε ό,τι νιώθεις εσύ, ό,τι σε αφήνει το σώμα σου και αυτό κάνω» συμπλήρωσε.

To άρθρο «Λύγισε» για τον πατέρα της η Λήδα Μανθοπούλου: «Με σκότωσε που δεν ήταν στους Παραολυμπιακούς Αγώνες» δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-23 07:47:00

Back to top button