Showbiz

Λυδία Φωτοπούλου: “Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου, ήταν σαν να μην είχα… |


Στην εκπομπή “Καλημέρα Είπαμε;” φιλοξενήθηκε σήμερα η Λυδία Φωτοπούλου μιλώντας για την απώλεια της μητέρας της, η οποία της στοίχισε, σημειώνοντας πως συνέβη όταν η ίδια ήταν σε αρκετά νεαρή ηλικία και τη θυμάται ακόμα.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε αρχικά για την Καίτη Κωνσταντίνου, με την οποία συνεργάστηκε πριν λίγα χρόνια στη σειρά “Η Τούρτα της Μαμάς” υπογραμμίζοντας πως “Μου λείπει πολύ η Καίτη Κωνσταντίνου! Είναι από τους ωραιότερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Εξαιρετική ηθοποιός και πραγματικά από τους ωραιότερους ανθρώπους”.

Σε μια συγκινητική εξομολόγηση, η Λυδία Φωτοπούλου δήλωσε πως “Δεν νομίζω ότι έχει φύγει το συναίσθημα της πρώτης απώλειας. Θυμάμαι ακόμα την απώλεια της μητέρας μου. Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου, ήταν σαν να μην είχα κανένα στήριγμα, σε μία ηλικία που διαμορφωνόταν ο χαρακτήρας. Η απώλεια της μητέρας σε οποιαδήποτε ηλικία είναι δύσκολη. Έχασα τη μητέρα μου στα 14, αυτό το συναίσθημα της απώλειας δεν φεύγει ποτέ. Η απώλεια της μητέρας για οποιαδήποτε ηλικία είναι πολύ δύσκολη, αλλά όταν είσαι παιδί, σου διαμορφώνει και τον χαρακτήρα”.

Όσον αφορά τα επαγγελματικά της ανέφερε ότι “Θεατρικά δεν είμαι πολύ ενεργή αυτή την περίοδο. Έχω περάσει λίγο στη φάση που έχω ανάγκη να δω τον εαυτό μου… Πάντα το θέατρο για μένα ήταν μια φυγή από την πραγματικότητα, ένα παραμύθιασμα για κόσμους άλλους. Τώρα ξαφνικά έχω κάτι σαν να θέλω να γυρίσω στη Λυδία και στην οικογένειά μου. Μπορεί να είναι μια φάση και να περάσει”.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2025-04-12 15:00:00

Back to top button