Αθλητικά

Λουτσέσκου μετά το ΠΑΟΚ – Βικτόρια Πλζεν: «Το πρώτο ημίχρονο ήταν ένα από τα χειρότερα τον τελευταίο χρόνο»

Ο ΠΑΟΚ πήρε τον πρώτο του βαθμό στο Europa League, μετά το 2-2 με τη Βικτόρια Πλζεν στην Τούμπα, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να στέκεται στο κάκιστο πρώτο ημίχρονο του Δικεφάλου του Βορρά.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, τόνισε πως το πρώτο ημίχρονο της ομάδας του ήταν το χειρότερο που έχει κάνει τον τελευταίο χρόνο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου:
«Ένα από τα χειρότερα ημίχρονα που θυμάμαι τον τελευταίο χρόνο, χωρίς αυτοπεποίθηση, ένταση. Τους δίναμε τη δυνατότητα να μας πιέσουν, να βρουν δύο εύκολα που μας έριξαν ακόμα περισσότερο την αυτοπεποίθηση. Στο ημίχρονο είπαμε: “Τι κάνουμε παιδιά; Το παιχνίδι είναι χαμένο. Πάμε να αντιδράσουμε, δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε πλέον”.

Έτσι σιγά σιγά χτίσαμε την αυτοπεποίθηση μας, τα πράγματα άρχισαν να πηγαίνουν με το μέρος μας και στο φινάλε δείξαμε τελικά την αντίδραση που έπρεπε για να πάρουμε την ισοπαλία.

Ίσως η αποτυχία που είχαμε στο να περάσουμε στο Champions League να μας… μπλόκαρε το μυαλό στην Ευρώπη. Τώρα είναι η ευκαιρία να ξεμπλοκάρουμε αυτό το αποτέλεσμα.

Είναι μια αρχή στην Ευρώπη ο σημερινός βαθμός, πρέπει να στρέψουμε άμεσα την προσοχή μας στο πρωτάθλημα».

To άρθρο Λουτσέσκου μετά το ΠΑΟΚ – Βικτόρια Πλζεν: «Το πρώτο ημίχρονο ήταν ένα από τα χειρότερα τον τελευταίο χρόνο» δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-24 22:53:00

Back to top button