Αθλητικά

Λουτσέσκου: «Ήταν ίσως το χειρότερο πρώτο ημίχρονο που έχουμε κάνει τη φετινή σεζόν»

Ικανοποιημένος από την αντίδραση που έβγαλαν οι παίκτες του, αλλά απογοητευμένος από το αποτέλεσμα, εμφανίστηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου έπειτα από την ισοπαλία 2-2 του ΠΑΟΚ με τη Βικτόρια Πλζεν στο γήπεδο της Τούμπας. Έπειτα από τρεις αγωνιστικές στη Lague Phase του UEFA Europa League, οι «ασπρόμαυροι» κατέγραψαν τον πρώτο τους βαθμό στη διοργάνωση.

Για να συμβεί αυτό, χρειάστηκε να «επιστρέψουν» από το 0-2 που βρέθηκαν να χάνουν στο πρώτο μέρος. «Ήταν ίσως το χειρότερο πρώτο ημίχρονο που έχουμε κάνει τη φετινή σεζόν. Στα αποδυτήρια μιλήσαμε, είπαμε πως πρέπει να αλλάξουμε κάποια πράγματα», ανέφερε χαρακτηριστικά στην αρχική του τοποθέτηση στην κάμερα των συνδρομητικών καναλιών CosmoteSports ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ. Και προσέθεσε: «Όσο περνούσε ο χρόνος στην επανάληψη, αποκτούσαμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και καταφέραμε τελικά να πετύχουμε δύο γκολ και να πάρουμε τον πρώτο μας βαθμό».

Για το αν κρατάει κάτι από το παιχνίδι ενόψει της συνέχειας, ο Λουτσέσκου απάντησε: «Πάνω στο πείσμα που έδειξαν οι παίκτες μου, που δεν τα παράτησαν ως το τελευταίο σφύριγμα, πρέπει να “χτίσουμε” ενόψει της συνέχειας και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Για εμάς υπάρχει πρώτα το παιχνίδι με τον ΟΦΗ και μετά τα υπόλοιπα. Το γεγονός πως είχαμε το καλοκαίρι αυτή την αποτυχία να μπούμε στους ομίλους του UEFA Champions League ενδεχομένως να μας έχει επιφέρει ένα μπλοκάρισμα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ελπίζω το σημερινό τελευταίο 20λεπτο να είναι η αρχή για μία καλύτερη συνέχεια».


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-24 23:12:00

Back to top button