Ελλάδα

Λεωφόρος Αθηνών: Πολίτες προχώρησαν σε εκτροπή κυκλοφορίας για να προστατεύσουν τραυματισμένο οδηγό

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής, 20 Σεπτεμβρίου, στη Λεωφόρο Αθηνών, κατά τη διάρκεια του οποίου τραυματίστηκε ένας οδηγός μηχανής. Ευτυχώς, όχι πολύ σοβαρά.

Παρ’ όλα αυτά, ο άτυχος άνδρας δεν μπορούσε να μετακινηθεί, καθώς είχε έντονους πόνους, με αποτέλεσμα να μείνει πεσμένος στο οδόστρωμα.

Πολίτες που είδαν το ατύχημα να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια τους, έτρεξαν να αποκλείσουν το σημείο γύρω από τον τραυματισμένο οδηγό, προκειμένου να μην τον χτυπήσει κάποιο διερχόμενο όχημα μέχρι να φτάσει η αστυνομία και το ασθενοφόρο.

Δυστυχώς, όπως αναφέρει ένας από τους εμπλεκόμενους, σε βίντεο που ανήρτησε στο TikTok, το περιπολικό έφτασε με καθυστέρηση 15 λεπτών, ενώ το ΕΚΑΒ χρειάστηκε σχεδόν τον διπλάσιο χρόνο.

Δείτε το βίντεο:

@mikelos4 Το βίντεο έγινε 5 λεπτά αφού έγινε το ατύχημα καθώς έπρεπε κάπως να σταματήσουμε να διερχομενα αυτοκίνητα. Μόλις 4 με 5 άτομα προσπαθουσαμε με ότι είχαμε να κόψουμε την ταχύτητα των αυτοκινήτων καθώς πριν έχει μεγάλη ευθεία και απότομη δεξιά στροφή. Το παλικάρι είχε τις αισθήσεις του αν και πονούσε πολύ, δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι μέχρι να έρθουν οι διασώστες. Το ποιο επικίνδυνο ήταν μην τον πατήσουν. Δυστηχως άργησε και η αστυνομία 15 λεπτά και το ασθενοφόρο ενώ το παλικάρι σπαραζε στους πόνους. Απαράδεκτο το 2024, 11,30 το βράδυ με άδειους δρόμους και να μην υπάρχει ασθενοφόρο. Εννοηται δεν φταίνε τα παιδιά του Εκαβ ούτε οι αστυνομικοί που κάνουν όσο καλύτερα την δουλειά τους. Θα μπορούσε να είχε φύγει το παλικάρι τόση ώρα στον δρόμο χωρίς να μπορούμε να κάνουμε τίποτα!!!!!!! #crash #noinjuries #ατυχημα #bike ♬ Danger – SoundAudio




Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-21 15:09:36

Back to top button