Γυναίκα

Λευτέρης Πετρούνιας και Βασιλική Μιλλούση παρακολούθησαν με τις κόρες τους την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η σύζυγός του Βασιλική Μιλλούση έδωσαν σήμερα το παρών στο Παλαιό Φάληρο για να απολαύσουν εκεί την μαθητική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.

Η Βασιλική Μιλλούση ως αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού στην περιφέρεια Αττικής κατέθεσε και στεφάνι, με τον Λευτέρη Πετρούνια και τις 2 δίδυμες κόρες τους, να την καμαρώνουν.

Η αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής είχε την τιμή να εκπροσωπήσει την Περιφέρεια Αττικής και τον Νίκο Χαρδαλιά καταθέτοντας το στεφάνι δίπλα στον δήμαρχο του Παλαιού Φαλήρου, Γιάννη Φωστηρόπουλο.

Η Βασιλική Μιλλούση μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της στο Instagram φωτογραφίες, στις οποίες φαίνονται οι κόρες της Σοφία και Λένια να κρατούν τις ελληνικές σημαίες ενώ παρακολουθούν με περιέργεια την παρέλαση.

Σε μία άλλη φωτογραφία φαίνεται τόσο η Βασιλική Μιλλούση όσο και ο Λευτέρης Πετρούνιας να ποζάρουν χαμογελαστοί ενώ από κάτω τους κάθονται τα παιδιά τους.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vasiliki Millousi (@vasilikimillousi)

«”Δε ζει χωρίς πατρίδες η ανθρώπινη ψυχή”», Κωστής Παλαμάς. Χρόνια πολλά Ελλάδα!», έγραψε η Βασιλική Μιλλούση στη λεζάντα της ανάρτησής της.

To άρθρο Λευτέρης Πετρούνιας και Βασιλική Μιλλούση παρακολούθησαν με τις κόρες τους την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .




Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-28 22:40:00

Back to top button