Αθλητικά

Λεβερκούζεν – Βόλφσμπουργκ 4-3: Απίθανη ανατροπή για τους πρωταθλητές Γερμανίας κόντρα στην ομάδα του Κουλιεράκη

Η Βόλφσμπουργκ του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη (μπήκε αλλαγή στο 42′ και είχε ασίστ τρία λεπτά αργότερα) έφτασε κοντά στο να πάρει αποτέλεσμα στην έδρα των πρωταθλητών Γερμανίας, σκόραρε τρία γκολ, ωστόσο η Λεβερκούζεν βρήκε τον τρόπο να πάρει το τρίποντο, επικρατώντας με 4-3 με χρυσό σκόρερ τον Μπονιφέις στο 90+3′.

Σε ένα από τα πιο «χορταστικά» παιχνίδια των πρώτων τεσσάρων αγωνιστικών της Bundesliga, η Μπάγερ Λεβερκούζεν θυμήθηκε τα παλιά και στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων πήρε τεράστια νίκη με 4-3 επί της Βόλφσμπουργκ στο ματς των απανωτών… ανατροπών!

Το ματς της 4ης αγωνιστικής της Bundesliga είχε μακράν το πιο «χιτσκοκικό» φινάλε από όλα όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, με συνεχείς ανατροπές και τους φιλοξενούμενους να προηγούνται, τους γηπεδούχους να φέρνουν προσωρινά «τούμπα» το ματς, οι «Λύκοι» κατάφεραν να ξαναπάρουν το προβάδισμα πριν μπουν οι ομάδες στ’ αποδυτήρια, για να έρθει στο δεύτερο το συγκρότημα του Τσάμπι Αλόνσο να θυμηθεί τις περυσινές του… συνήθειες και να ανατρέψει εκ νέου τα πράγματα.

Η Βόλφσμπουργκ προηγήθηκε πολύ νωρίς με το αυτογκόλ του Μουκιέλε, αλλά μέσα σε 27 λεπτά, οι «ασπιρίνες» είχαν φέρει τα πάνω κάτω στο παιχνίδι με τα τέρματα των Βίρτς (14′) και Τάι στο 32′.

Οι «Λύκοι» δεν το έβαλαν κάτω, ισοφάρισε στο 37′ με τον Μπορνάουβ και μπήκε στ’ αποδυτήρια κάνοντας ανατροπή… στην ανατροπή.

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης φρόντισε να κάνει πάρα πολύ αισθητή την παρουσία του λίγα λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, στο 42′, αντί του Μπακού που τραυμαστίστηκε.

Τέσσερα λεπτά και συγκεκριμένα στο 45’+1 από πάσα του Έλληνα κεντρικού αμυντικού, ο Σβάνμπεργκ με σουτ έκανε ανατροπή… στην ανατροπή βάζοντας ξανά μπροστά στο σκορ τους «Λύκους».

Στο δεύτερο μέρος, αρχικά με τον Χινκάπι και στο 90’+3 με τον Μπονιφέις η Λεβερκούζεν ανέτρεψε τα εις βάρος της δεδομένα και πήρε την τεράστια νίκη.

To άρθρο Λεβερκούζεν – Βόλφσμπουργκ 4-3: Απίθανη ανατροπή για τους πρωταθλητές Γερμανίας κόντρα στην ομάδα του Κουλιεράκη δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-22 18:51:47

Back to top button