Αθλητικά

Λεβαδειακός: Παραιτήθηκε ο Νίκος Παπαδόπουλος

Μετά την εντός έδρας ήττα, με 2-0, από τον ΠΑΟΚ, για την 7η αγωνιστική της Super League, ο Νίκος Παπαδόπουλος υπέβαλε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία.

Αυτήν την κίνησή του ο Έλληνας τεχνικός την είχε προαναγγείλει στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα με τον δικέφαλο του Βορρά.

«Μερικές φορές όταν τελειώνει το παιχνίδι, δεν ξέρεις τι πρέπει να πεις και τι να κάνεις. Είναι κάτι που επαναλαμβάνεται για την ομάδα μου. Σε όλα τα παιχνίδια η ομάδα είναι ανταγωνιστική απέναντι σε κάθε αντίπαλο, αλλά δεν έχει ακόμα πάρει τη νίκη.

Βασικός υπεύθυνος είμαι εγώ και θα σκεφτώ, για να πάρω τις αποφάσεις μου, που θα έχουν να κάνουν για το καλό της ομάδας. Θα σκεφτώ τις επόμενες κινήσεις μου και ίσως πρέπει να αλλάξει κάτι στην ομάδα, το οποίο πρέπει να αποφασίσω εγώ.

Σίγουρα κάτι πρέπει να αλλάξει, για να καταφέρει η ομάδα να πάρει επιτέλους τη νίκη. Στο παιχνίδι, πάλι χάσαμε πέναλτι και δεν μπορούσαμε να μπούμε μπροστά στο σκορ. Το ξανά λέω κάτι πρέπει να αλλάξει. Είμαι ένας άνθρωπος που κοιτάει το συμφέρον της ομάδας και ποτέ το εγώ μου» δήλωσε.


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-06 23:30:52

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button