Ελλάδα

Λαμία: Σε κατάσταση μέθης ανήλικη διακομίστηκε στο νοσοκομείο

Λιποθυμικό επεισόδιο μιας 15χρονης μαθήτριας είχαμε μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου σε μπαράκι της Λαμίας.

Το κορίτσι είχε βγει σε Bar για πρώτη φορά με τέσσερις ακόμη φίλες της και φέρεται να είχε πιεί ένα ποτό και στο δεύτερο λιποθύμησε, ενώ πέφτοντας χτύπησε και άσχημα στο πρόσωπο.

Η ανήλικη παρελήφθη από ασθενοφόρο και διακομίστηκε στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας, όπου πέρασε μια εφιαλτική νύχτα. Λόγω της σοβαρότητας του περιστατικού αποφασίστηκε να μη μείνει στη Λαμία και τελικά το μεσημέρι της Κυριακής (30/6) διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» στην Αθήνα, όπου και νοσηλεύεται!

Για το περιστατικό συνελήφθη ο υπεύθυνος του καταστήματος, ενώ από την αστυνομία εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα για την κατάσταση μέθης της μικρής και την πτώση της, καθώς εκλήθη να εξετάσει την 15χρονη και ο Ιατροδικαστής Λαμίας.

Οι εξετάσεις βέβαια θα συνεχιστούν στο Νοσοκομείο των Αθηνών, ενώ ιδιαίτερη σημασία έχουν τι θα δείξουν οι τοξικολογικές τα αποτελέσματα των οποίων, δυστυχώς, θα καθυστερήσουν αρκετές ημέρες.

Το συγκεκριμένο περιστατικό δυστυχώς δε χαρακτηρίζεται ως μεμονωμένο, καθώς πολλάκις έχουν καταγραφεί ανάλογα συμβάντα σε διάφορα νυχτερινά καταστήματα που σερβίρουν οινοπνευματώδη σε ανήλικα άτομα. Πολλές φορές από την άλλη οι επαγγελματίες ισχυρίζονται ότι οι ανήλικοι θαμώνες έχουν φροντίσει να αγοράζουν οινοπνευματώδη από τα περίπτερα ή τα μίνι μαρκετ, τα οποία εισάγουν κρυφά στα μαγαζιά τους.

Γεγονός είναι ότι θα πρέπει να ξαναρχίσουν οι έλεγχοι και η Εισαγγελία της Λαμίας να αναλάβει πρωτοβουλίες προκειμένου να εφαρμοστεί επιτέλους πραγματικά ο νόμος για την προστασία των ανηλίκων.


Δημοσιεύτηκε ! 2024-06-30 18:45:11

Back to top button