Ελλάδα

Λαμία: Για την Πέμπτη (6/3) αναβλήθηκε η δίκη των 34 ατόμων για το οπαδικό επεισόδιο στην εθνική οδό

Για την προσεχή Πέμπτη (6/3) στις δύο το μεσημέρι, αναβλήθηκε η δίκη των 34 οπαδών που συνελήφθησαν για συμπλοκή που έγινε σε κατάστημα εστίασης στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας την περασμένη Κυριακή. 

Η αναβολή της δίκη στο Αυτόφωρο του δικαστικού Μεγάρου της Λαμίας οφείλεται στο γεγονός ότι απουσίαζαν οι μάρτυρες και δεν είχαν προσκομιστεί οι ιατροδικαστικές εκθέσεις των παθόντων.

Μέχρι τότε θα κρατηθούν στο Αστυνομικό Μέγαρο Φθιώτιδας, πλην ενός που δεν έχει συμπληρώσει το 17 ο έτος της ηλικίας του και αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport οι 34 βρίσκονται αντιμέτωποι με βαριές που αφορούν την παράβαση της νομοθεσίας περί αθλητισμού (οπαδική βία), της επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία, την απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία και της απρόκλητης φθοράς ξένης ιδιοκτησίας.

Υπενθυμίζεται ότι οι οπαδοί των δύο ομάδων είχαν σταματήσει σε Μοτέλ στην εθνική οδό στο ύψος του Λογγού, όπου και προκλήθηκε η σύρραξη μεταξύ τους.

Η σύλληψη των εμπλεκομένων έγινε μετά από μεγάλη κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών της Φθιώτιδας και όμορων νομών.




Δημοσιεύτηκε ! 2025-03-04 15:34:00

Back to top button