Ελλάδα

Κ+: Ένας ολοκληρωμένος κόσμος υπηρεσιών από την Κωτσόβολος

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, ο καταναλωτής αναζητά αξία. Αξία σε κάθε του κίνηση, καθώς και σε κάθε αγορά του, μικρή ή μεγάλη. Μετρώντας περισσότερα από 90 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο, η εταιρεία Κωτσόβολος παραμένει πιστή στην ανθρωποκεντρική της προσέγγιση, παρουσιάζοντας τον ολοκληρωμένο κόσμο υπηρεσιών, με το όνομα K+.

Η νέα καμπάνια της Κωτσόβολος για τον ολοκληρωμένο κόσμο υπηρεσιών Κ+

Με τη νέα της καμπάνια, η Κωτσόβολος εστιάζει στον κόσμο των υπηρεσιών της, έχοντας στο επίκεντρο την παροχή εξατομικευμένων λύσεων για ό,τι χρειαστούν οι καταναλωτές της. Η Κωτσόβολος καλεί τους καταναλωτές να απευθυνθούν στους ανθρώπους της για κάθε τους ανάγκη, από την αγορά και την παράδοση, έως την εγκατάσταση και τη συντήρηση των προϊόντων τους. Στόχος δεν είναι άλλος από τη συνεχή βελτίωση της εμπειρίας κάθε πελάτη, με επίκεντρο τη διαρκή υποστήριξη και την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων.

Τι πρεσβεύει η νέα καμπάνια;

Το K+ ενσαρκώνει την εμπειρία, την εξειδίκευση και την επιθυμία της Κωτσόβολος να στέκεται δίπλα στον καταναλωτή, για κάθε του ανάγκη. Για ακόμα μία φορά, η εταιρεία φέρνει στο προσκήνιο την ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης, με ειδικές υπηρεσίες για κάθε ξεχωριστό ζήτημα που μπορεί να προκύψει στον καταναλωτή.

Πίσω από κάθε υπηρεσία, όμως, βρίσκονται οι άνθρωποι της εταιρείας, οι οποίοι φροντίζουν για όλα. Για γρήγορες πληρωμές, για άμεση παράδοση και εγκατάσταση, για επισκευή ή ανακύκλωση ηλεκτρικών συσκευών, οι εργαζόμενοι της Κωτσόβολος γνωρίζουν σε βάθος τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή και βρίσκονται μαζί του, σε κάθε βήμα.

Τι περιλαμβάνει, λοιπόν, το K+;

Ο ολοκληρωμένος κόσμος υπηρεσιών K+ ήρθε για να ξεκλειδώσει μία νέα εποχή δυνατοτήτων. Με έμφαση στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, καθώς και με μία έμπρακτη δέσμευση για ένα καλύτερο αύριο, η ομάδα των K+ experts προσφέρει ολοκληρωμένη υποστήριξη σε τρία σημεία: στο κατάστημα, στο τηλέφωνο και στο σπίτι.

Περισσότερες δυνατότητες πληρωμής = Μεγαλύτερη ευελιξία

Η Κωτσόβολος προσφέρει σημαντική ευελιξία στις αγορές και στις πληρωμές, προσαρμοσμένη στις οικονομικές ανάγκες και απαιτήσεις του εκάστοτε πελάτη της. Με αυτόν τον τρόπο, ο πελάτης είναι αυτός που ορίζει τη μέθοδο και τον τρόπο πληρωμής που επιθυμεί, απολαμβάνοντας, παράλληλα, την ασφάλεια που εγγυάται η υπογραφή της εταιρείας.

Άμεση παράδοση και εγκατάσταση

Η Κωτσόβολος προσφέρει απρόσκοπτη παράδοση προϊόντων και επαγγελματική εγκατάσταση, για όλες τις νέες συσκευές, διασφαλίζοντας ολοκληρωμένη εγκατάσταση σε μία μόλις επίσκεψη.

Προστασία και εγγύηση για μέγιστη απόδοση

Κάθε καταναλωτής νιώθει πιο ασφαλής όταν απολαμβάνει υπηρεσίες που εξασφαλίζουν τη μακροχρόνια προστασία και τη βέλτιστη απόδοση των συσκευών του. Η Κωτσόβολος διαθέτει πληθώρα προγραμμάτων με εγγύηση έως και 7 χρόνια, τα οποία παρέχουν την ολοκληρωμένη υποστήριξη Total Support. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δέσμευση χρόνου επισκευής ή αντικατάστασης της ηλεκτρικής συσκευής, καθώς και επιπλέον καλύψεις ανάλογα με το είδος του προϊόντος.

Επισκευή και αναβάθμιση

Η γρήγορη και αξιόπιστη επισκευή ή αναβάθμιση διασφαλίζει ότι οι συσκευές σας παραμένουν λειτουργικές για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Το ευρύ και διαρκώς επεκτεινόμενο δίκτυο συνεργατών της Κωτσόβολος βρίσκεται δίπλα σας, επισκευάζοντας και αναβαθμίζοντας κάθε συσκευή.

Μία δέσμευση για το περιβάλλον

Η Κωτσόβολος παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες ανακύκλωσης, που επιτρέπουν την περιβαλλοντικά ορθή διαχείριση των ηλεκτρικών συσκευών. Η εταιρεία αναλαμβάνει την ανακύκλωση λευκών συσκευών, κλιματιστικών και μικροσυσκευών, συμβάλλοντας σε έναν πιο πράσινο πλανήτη.

Για κάθε μικρή ή μεγάλη ανάγκη, η Κωτσόβολος στηρίζει τον σύγχρονο καταναλωτή, δίνοντας αξία σε κάθε του αγορά. Με την καμπάνια K+, η εταιρεία υπενθυμίζει ότι βρίσκεται πάντα δίπλα στον πελάτη της, σε κάθε στάδιο της αγοραστικής του εμπειρίας, με σεβασμό και υπευθυνότητα.

To άρθρο Κ+: Ένας ολοκληρωμένος κόσμος υπηρεσιών από την Κωτσόβολος δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-24 10:30:00

Back to top button