Γυναίκα

Κώστας Φραγκολιάς – Δώρα Πατσιώτη: Κρίση στη σχέση τους; Το unfollow που προβληματίζει

Ο Κώστας Φραγκολιάς έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Breakfast@Star» και ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για την σύντροφό του Δώρα Πατσιώτη και το ενδεχόμενο ενός γάμου.

Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι είχε ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο, αποφεύγοντας να περάσει σε λεπτομέρειες: «Δύσκολο, ζόρικο το Σαββατοκύριακο με διάφορα γεγονότα. Τα προσωπικά μας τώρα θα λέμε; Περνάμε περίεργες μέρες γενικότερα».

Ο Κώστας Φραγκολιάς σε ερώτηση για το ενδεχόμενο ενός γάμου μου με την σύντροφό του, απάντησε: «Τα έχουμε πει με τη Δώρα, εμείς δεν θέλουμε να κουράσουμε τους φίλους μας και τους καλεσμένους και θέλουμε να πάμε για γαμό-βάφτιση. Αν προκύψει και έρθει καλώς».

Η εκπομπή «Breakfast@Star» μετέφερε, μετά τις δηλώσεις του Κώστα Φραγκολιά, τις φήμες για την κρίση στη σχέση του ζευγαριού, αποκαλύπτοντας ότι η Δώρα Πατσιώτη έκανε unfollow τον σύντροφό της στο Instagram.

«Δεν βγάζουμε συμπέρασμα από αυτό. Υπήρχε πληροφορία για μια κρίση στη σχέση τους, εκείνος την ακολουθεί, εκείνη δεν τον ακολουθεί» σχολίασαν στην πρωινή εκπομπή του Star.

Δείτε το βίντεο:


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-15 16:30:00

Back to top button