Αθλητικά

Κύπελλο Ελλάδας: Την Τετάρτη η κλήρωση της 5ης φάσης

Ύστερα από τη διεξαγωγή των πρώτων τεσσάρων φάσεων, η κλήρωση της προσεχούς Τετάρτης (2 Οκτωβρίου, 12:00) στο ξενοδοχείο Athens Marriott, θα ολοκληρώσει το πανόραμα της διοργάνωσης συμπληρώνοντας τα κενά ζευγάρια από τη φάση των «16» έως τον τελικό.

Στην κλήρωση θα αναδειχτούν, εκτός των ζευγαριών της φάσης των «16», και τα ζευγάρια της προημιτελικής και της ημιτελικής φάσης, ενώ θα καθοριστεί η σειρά των φιναλίστ του τελικού της διοργάνωσης, ο οποίος είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 17 Μαΐου 2025 στο ΟΑΚΑ.

Οι ομάδες, οι οποίες θα συμμετάσχουν στην κλήρωση είναι οι: ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Άρης, ΟΦΗ, Πανσερραϊκός, Καλλιθέα, Βόλος, Ατρόμητος, Παναχαϊκή, Αιγάλεω, Πανιώνιος, Κηφισιά, Ζάκυνθος, ο νικητής του αγώνα Αιγέας Πλωμαρίου/Καβάλα – Αστέρας Τρίπολης.

Το τελευταίο εισιτήριο της φάσης των «16» θα καθοριστεί μετά την αναμέτρηση της 4ης φάσης ανάμεσα στον Aστέρα και τον νικητή του ζευγαριού της 3ης φάσης Αιγέας Πλωμαρίου-Καβάλα (02/10/2024, 15:00).

Οι αγώνες από τη φάση των «16» έως και τα ημιτελικά είναι διπλές (εντός κι εκτός έδρας), το εκτός έδρας γκολ δεν ισχύει και στην περίπτωση που υπάρξουν δύο όμοια αποτελέσματα, στον 2ο αγώνα ακολουθεί ημίωρη παράταση και αν δεν αναδειχθεί νικητής, θα εκτελεστούν πέναλτι.


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-30 16:19:49

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button