Showbiz

Κωνσταντία Χριστοφορίδου: “Υπάρχει ηλικιακός ρατσισμός – Έχω ακούσει σε… |


Στην εκπομπή “The Weekenders” μίλησε η Κωνσταντία Χριστοφορίδου αναφέροντας πως έχει βιώσει αρκετό ηλικιακό ρατσισμό και σχόλια για την εμφάνιση και τα κιλά της αλλά και τους λόγους που απέχει από την τηλεόραση.

Μιλώντας αρχικά για τον ρόλο της Λιλίκας Καλίτση, στους “Στάβλους της Εριέττας Ζαΐμη”, η γνωστή ηθοποιός σημείωσε πως “Με ακολουθεί ο ρόλος αυτός. Παίρνω πολύ αγάπη από αυτό. Προφανώς, ο κόσμος την αγάπησε και την αγαπάει, οπότε γιατί να μην χαίρομαι”

Για τα σχόλια που δέχεται, αναφορικά με την εξωτερική της εμφάνιση, υπογράμμισε ότι “Δεν ήμουν μοντέλο και τους πρόδωσα στην πασαρέλα. Ηθοποιός είμαι. Αποκλειστικά και μόνο ο κόσμος σχολιάζει για τα κιλά, μονίμως. Και το κάνουν για καλό. Λένε ‘Αγαπούλα σε έβλεπα στην τηλεόραση, ήσουν αδύνατη, ήσουν νέα’ Πολύς ηλικιακός ρατσισμός. Είναι κι αυτό ένα κομμάτι που δεν με αγγίζει. Αν ήμουν ποδοσφαιριστής ή μοντέλο που το επάγγελμά μου έχει ημερομηνία λήξης, μπορεί και να με ενοχλούσε. Είμαι ηθοποιός, μεγαλώνω και γίνομαι καλύτερα. Έχω ακούσει σε σούπερ μάρκετ: Αυτή είναι χάλια, αυτή είναι χοντρή”

“Την τηλεόραση την αγαπώ, αλλά ήταν μια άλλη εποχή. Με αγαπούσε και με σεβόταν, με πλήρωνε, μου έδωσε ωραίους ρόλους. Μια εποχή που με αγαπούσε, με πλήρωνε, μου έδινε ωραίους ρόλους, με σκεφτόταν. Τώρα τα πράγματα είναι μίζερα. Οι προτάσεις που είχα τα τελευταία χρόνια ήταν μια απογοήτευση” δήλωσε για τους λόγους που δε συμμετέχει σε μια σειρά.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2025-03-30 18:25:00

Back to top button