Αθλητικά

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο πιτσιρικάς εισβολέας για selfie, το χαμόγελο του Πορτογάλου και ο εκνευρισμός

Είναι ένας… mega star του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είδε ξαφνικά στο πλάι του -μέσα στον αγωνιστικό χώρο- δυο θαυμαστές του, κατά τη διάρκεια του Τουρκία – Πορτογαλία, που απλά ήθελαν μια selfie.

Η λατρεία που έχει από τους θαυμαστές του είναι μεγάλη. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει δει πολλές φορές στην καριέρα του, οπαδούς να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο, για να του ζητήσουν μια selfie. Κάτι τέτοιο είδαμε και στο Euro 2024, κατά η διάρκεια του Τουρκία – Πορτογαλία (0-3).

Ένας πιτσιρικάς αρχικά και ένας νεαρός άνδρας λίγο αργότερα, απέφυγαν τους σεκιούριτι του αγωνιστικού χώρο, έκαναν “ντου” και πλησίασαν τον Κριστιάνο Ρονάλντο για να βγάλουν μια selfie.

Ο Πορτογάλος δεν χάλασε το χατίρι στον πρώτο, με τον μικρό θαυμαστή να προλαβαίνει να φωτογραφηθεί με το ποδοσφαιρικό του είδωλο, πριν έρθουν οι άνθρωποι ασφαλείας του γηπέδου και να τον απομακρύνουν από τον αγωνιστικό χώρο… με χαμόγελο και ευγένεια.

Λίγο πιο… αυστηρά ήταν τα πράγματα στη δεύτερη περίπτωση, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να μη βλέπει με το ίδιο “μάτι” την εισβολή του του νεαρού άνδρα και τους σεκιούριτι να τον μαζεύουν.

Αποτυχημένη ήταν και η προσπάθεια ενός άλλου fan του Πορτογάλου, με το σφύριγμα της λήξης, με τον Πορτογάλο να δείχνει ενοχλημένος, κάτι που φάνηκε και από την κίνηση του χεριού του, προσπαθώντας να τον αποφύγει.

ΦΩΤΟ Reuters

To άρθρο Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο πιτσιρικάς εισβολέας για selfie, το χαμόγελο του Πορτογάλου και ο εκνευρισμός δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-06-22 21:13:00

Back to top button