Ελλάδα

Κορωπί: Άγριο ξύλο μεταξύ μαθητών λυκείου

Άλλο ένα περιστατικό βίας μεταξύ μαθητών σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (22/4), αυτή τη φορά, στο 2ο Λύκειο Κορωπίου που βρίσκεται στο Κίτσι. Σύμφωνα με πληροφορίες δύο μαθητές συνεπλάκησαν με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός από αυτούς ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο – ενώ ο άλλος συνελήφθη.Για τον λόγο αυτό μάλιστα εκλήθη από τη διεύθυνση του σχολείου περιπολικό.

Αυτή την ώρα συνεδριάζει ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου ενώ το θέμα, όπως είναι φυσικό, λαμβάνει διαστάσεις στην τοπική κοινωνία.Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν υπάρχει Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων. Σύμφωνα με νεότερες ασφαλείς πληροφορίες του notioanatolika.gr, η διαφορά των δύο παιδιών – μαθητών της Α’ Λυκείου – “γεννήθηκε” το βράδυ του Σαββάτου εκτός σχολείου.

Σε κάποιο διάλλεμμα της Δευτέρας ο θύτης πλησίασε το θύμα και του έδωσε μια δυνατή μπουνιά στη μύτη με αποτέλεσμα το θύμα να τραυματιστεί σοβαρά και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.  Με την κίνηση που έκανε (ο θύτης), του έπεσε ένα αρκετά μεγάλο αιχμηρό αντικείμενο (μάλλον λάμα), το οποίο πήραν κάποιοι συμμαθητές του και το παρέδωσαν στη διεύθυνση του σχολείου.

Όπως ήταν φυσικό ειδοποιήθηκαν οι γονείς του μαθητή που επιτέθηκε και αμέσως έφτασε στο σχολείο ο πατέρας του ο οποίος χειροδίκησε κατά του γιου του. Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγο καιρό είχε δει το φως της δημοσιότητας άλλο περιστατικό βίας στο Γυμνάσιο της ίδιας περιοχής με έναν 15χρονο να εκφοβίζει συστηματικά έναν 14χρονο συμμαθητή του.


Δημοσιεύτηκε ! 2024-04-23 10:46:09

Back to top button