Ελλάδα

Κορυφώνεται η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα: «Σημειωτόν» στα διόδια Ρίου – Αντιρρίου, που αλλού έχει ουρές χιλιομέτρων

Η κίνηση στις εισόδους της Αττικής για την επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα, θυμίζει μιά καθημερινή εργάσιμη ημέρα στους κεντρικούς οδικούς άξονες της πόλης  και στα διόδια όπως αυτά στο Ρίο – Αντίρριο.

Η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα συνεχίζεται και σήμερα Τρίτη (07.05.2024) με την εικόνα της εθνικής οδού Αθηνών-Κορίνθου να είναι βελτιωμένη σε σχέση με νωρίτερα αλλά η κίνηση παραμείνει με τα οχήματα να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες από Αγίους Θεοδώρους έως τα Μέγαρα.

Με πρώτη και δευτέρα, κινούνται και τα οχήματα που διέρχονται από τα διόδια της Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου. Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το site σήμερα.gr από την κίνησηση που επικρατεί από το πρωί στην μεγαλύτερη σε μήκος καλωδιωτή γέφυρα στον κόσμο, είναι ενδεικτικές της συμφόρησης που επικρατεί.

Αντίθετα χωρίς προβλήματα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στην Αθηνών-Λαμίας όπου νωρίτερα υπήρχαν καθυστερήσεις από Καπανδρίτι έως τα διόδια Αφιδνών.

Η επιστροφή κορυφώνεται σήμερα Τρίτη, τελευταία ημέρα της αργίας, με την κίνηση στους δρόμους της πρωτεύουσας να επιστρέφει στους κανονικούς της ρυθμούς.

Τα πλοία στο λιμάνι του Πειραιά επιστρέφουν γεμάτα ενώ εκτιμάται ότι σήμερα θα πάρουν τον δρόμο της επιστροφής με αυτό το μέσο  24300 άτομα καθώς πρόκειται για τη μεγαλύτερη έξοδο από την εποχή της πανδημίας.

Η σταδιακή επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα ξεκίνησε από αργά το μεσημέρι της Δευτέρας  με το πρώτο «κύμα» να γεμίζει πλοία και Εθνικές Οδούς, με αποτέλεσμα να παρατηρούνται καθυστερήσεις σε σταθμούς διοδίων και στα λιμάνια.

To άρθρο Κορυφώνεται η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα: «Σημειωτόν» στα διόδια Ρίου – Αντιρρίου, που αλλού έχει ουρές χιλιομέτρων δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-05-07 13:09:24

Back to top button