Σχέσεις

Κι όμως, τον πληγώνεις χωρίς να το καταλαβαίνεις – 3 πράγματα που πρέπει να αλλάξεις στη σχέση σου

Δες ποια είναι

Ναι, υπάρχει μεγάλη περίπτωση να πληγώνεις τον σύντροφό σου μέσα στη σχέση σας και να μην το καταλαβαίνεις.

Κάτι οι πολλές καθημερινές υποχρεώσεις, κάτι οι δυσκολίες που προκύπτουν και τα απρόοπτα, κάτι τα νεύρα από τη δουλειά, κάτι η ασυνεννοησία με φίλους, κάτι η ζέστη -ειδικά αυτή την περίοδο που η θερμοκρασία χτυπάει κόκκινο- κάτι οι διακοπές που ακόμα αργούν, ε δε θέλει και πολύ….

Όλα αυτά μαζεύονται και συνήθως ξεσπάς πάνω στους πιο αγαπημένους και κοντινούς σου ανθρώπους.

Που ΟΚ, σε νιώθουν και σε δικαιολογούν, όμως κάποια στιγμή όλα έχουν ένα όριο.

Να τι κάνεις και στενοχωρείς τον σύντροφό σου άθελά σου – Δες πώς θα το διορθώσεις

Pexels

Φέρεσαι σαν θύμα ενώ σε καμία περίπτωση δεν είσαι

Έχεις βάλει κάτι στο μυαλό σου και θες να γίνει χωρίς να σε ενδιαφέρει τίποτα άλλο -εννοείται ούτε και η γνώμη του. Αν και αρχικά εκείνος αντιστέκεται και αρνείται, στο τέλος καταλήγει να σου κάνει το χατήρι.

Και πάλι όμως εσύ βρίσκεις την ευκαιρία να του την πεις και να τον κατηγορήσεις, αφού καταλαβαίνεις ότι δεν το κάνει επειδή το θέλει πραγματικά και με την καρδιά του.

Αποτέλεσμα; Δεν ενδιαφέρεσαι στιγμή για τα συναισθήματά σου και κοιτάζεις μόνο την πάρτη σου και τις δικές σου επιθυμίες που και στις ικανοποιεί και πάλι δεν σου αρέσει.

Δεν συζητάς μαζί του αλλά κλείνεσαι στον εαυτό σου και μένεις σιωπηλή

Θέλει να σου πει κάτι που τον απασχολεί και αφορά στη σχέση σας και εσύ αμέσως δυσανασχετείς. Όχι, δεν του απαντάς κάτι, αλλά η γλώσσα του σώματός σου δείχνει άλλα.

Ο εκνευρισμός σου ζωγραφίζεται στο πρόσωπό σου, τα χέρια σου διπλώνονται στο στήθος και το στόμα σου παραμένει κλειστό, αν και φαίνεται ότι πετάει σπίθες.

Δεν είναι χαζός, φυσικά και καταλαβαίνει ότι έχεις εκνευριστεί και δεν σου αρέσει καθόλου αυτό που άκουσες. Η σιωπή όμως δεν είναι απάντηση σε μια σχέση, γι’ αυτό και την επόμενη φορά μην το κάνεις.

Πες του όλα όσα θες και διαφώνησε μαζί του. Διαφορετικά δεν θα ξέρει τι έχεις στο μυαλό σου και θα αναγκαστεί να μαντέψει. Μα γίνεται δουλειά έτσι;

Jenny.Gr

Pexels

Είσαι φαν της… όπερας δωματίου

Σίγουρα κάποιες φορές εκνευρίζεσαι, χάνεις την ψυχραιμία σου και αρχίζεις να φωνάζεις.

Το πρόβλημα όμως αρχίζει όταν αυτό αποτελεί τον κανόνα και όχι την εξαίρεση. Πώς νομίζεις λοιπόν ότι νιώθει κάθε φορά που θέλει να σου μίλησει και εσύ μεταμορφώνεσαι σε… τραγουδίστρια της όπερας;

Οπότε την επόμενη φορά σκέψου το διπλά και τριπλά πριν φωνάξεις.


Δημοσιεύθηκε
2024-08-03 18:30:00

Back to top button