Ελλάδα

Κινηματογραφική καταδίωξη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης!

Κινηματογραφική καταδίωξη σημειώθηκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης το βράδυ της Τρίτης. Όλα ξεκίνησαν όταν το πλήρωμα περιπολικού της Άμεσης Δράσης έκρινε ως ύποπτο τον οδηγό ενός μαύρου οχήματος, μάρκας Mercedes και του έκανε σήμα για να σταματήσει. Εκείνος αγνόησε τους αστυνομικούς και επιτάχυνε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, η καταδίωξη ξεκίνησε από την οδό Μοναστηρίου, κοντά στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Ο οδηγός του καταδιωκόμενου οχήματος παραβίασε δεκάδες ερυθρούς σηματοδότες και έφτασε μέχρι το κέντρο της πόλης. Πέρασε κινούμενος με υπερβολική ταχύτητα από τη λεωφόρο Νίκης, την οδό Μητροπόλεως, τη λεωφόρο Στρατού και εγκλωβίστηκε στη συμβολή των οδών Φλέμιγνγκ και Δεληγιώργη, στην περιοχή Δελφών.

Στην καταδίωξη πήραν μέρος αρκετά περιπολικά που κλήθηκαν από το κέντρο επιχειρήσεων για να συνδράμουν. Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον οδηγό και ερεύνησαν το όχημα χωρίς, ωστόσο, να βρούνε κάτι παράνομο. Ο συλληφθείς δήλωσε στους αστυνομικούς ότι είναι Τούρκος. Σε βάρος του θα σχηματισθεί δικογραφία και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

 

Πηγή: thestival.gr


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-22 23:50:00

Back to top button