Γυναίκα

Κιάρα Φεράνι: Απαστράπτουσα σε νυχτερινή έξοδο στην Αθήνα – Επική ατάκα για άντρες που έχει γνωρίσει

Η Κιάρα Φεράνι βρίσκεται στην Αθήνα και δείχνει να το απολαμβάνει. Η διάσημη Ιταλίδα influencer έκανε βόλτα στο κέντρο και περπάτησε στην Βουκουρεστίου.

Η Κιάρα Φεράνι έφτασε στην Αθήνα, το μεσημέρι της Τετάρτης 9 Οκτωβρίου του 2024, για να παρουσιάσει την Chiara Ferragni make-up collection σε πολυκατάστημα στο κέντρο της πρωτεύουσας. Ωστόσο, όπως αποκάλυψε η ίδια την πρώτη μέρα άφιξής της στην Αθήνα ένιωσε άρρωστη, με συνέπεια να μείνει στο ξενοδοχείο και να μην κάνει απολύτως τίποτα, ώστε να νιώσει καλύτερα για την σημαντική εκδήλωση την επόμενη ημέρα.

«Έζησα τη χειρότερη μέρα την Τετάρτη. Όλη την ώρα ένιωθα άρρωστη. Δεν ξέρω τι συμβαίνει με μένα γιατί την προηγούμενη εβδομάδα ήμουν πάλι άρρωστη για πέντε ημέρες. Ένιωσα καλύτερα το Σαββατοκύριακο και ξαφνικά την Τετάρτη ήμουν χάλια ξανά» αποκάλυψε η Κιάρα Φεράνι με ένα βίντεο στα Instagram Stories της.

Το πρωί της Πέμπτης (03-10-2024) ξεκίνησε ετοιμασίες, καθώς έκανε μία φωτογράφιση για ένα εξώφυλλο. Στη συνέχεια ετοιμάστηκε για το event στο Notos, για το οποίο δήλωσε ενθουσιασμένη. Το απόγευμα έφτασε στο πολυκατάστημα Notos στο κέντρο της Αθήνας.

Εκεί την περίμεναν δεκάδες θαυμαστές της αλλά και Ελληνίδες Influencers, άνθρωποι του χώρου της ομορφιάς αλλά και δημοσιογράφοι. Η Κιάρα Φεράνι δεν χάλασε χατίρι σχεδόν σε κανέναν και προσπάθησε να φωτογραφηθεί με όσους περισσότερους μπόρεσε.

«Είναι χαρά μου που βρίσκομαι εδώ, σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους όσους είστε εδώ. Αγαπώ την Ελλάδα και τους Έλληνες! Νιώθω πάντα ευπρόσδεκτη» ανέφερε η Chiara Ferragni στον κόσμο που έδωσε το παρών για να τη δει από κοντά.Η Κιάρα Φεράνι ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο κέντρο της Αθήνας και η ίδια φαινόταν αρκετά χαρούμενη που κατάφερε να γνωρίσει μερικούς από τους Έλληνες θαυμαστές της.

Η Κιάρα Φεράνι απάντησε και σε ερώτηση για την προσωπική της ζωή λέγοντας: «Είμαι έτοιμη να ερωτευτώ ξανά. Είμαι πάντα ανοιχτή στην αγάπη θέλω να ερωτευτώ. Δεν μπορώ να πω αν υπάρχει κάποιος νέος άντρας στη ζωή μου. Για εμένα ο άντρας πρέπει να έχει καλή καρδιά γιατί έχω γνωρίσει πολλούς μ@@@ς».

Μάλιστα, η Κιάρα Φεράνι με το που επέστρεψε πίσω στο ξενοδοχείο της άλλαξε ρούχα και στη συνέχεια βγήκε μαζί με τους συνεργάτες της αλλά και εκπροσώπους της εγχώριας showbiz σε γνωστό αθηναϊκό στέκι στην Βουκουρεστίου.

Οι συνεργάτες της Ιταλίδας διοργάνωσαν ένα πάρτι προς τιμήν της και όλοι ήταν εκεί για να γιορτάσουν το νέο της επαγγελματικό εγχείρημα στον χώρο της ομορφιάς!

Η Ιταλίδα Influencer πέρασε ένα ξέγνοιαστο βράδυ, απολαμβάνοντας ελληνικές νοστιμιές και ενδιαφέρουσες συζητήσεις με επώνυμους Έλληνες που είχαν την χαρά να την γνωρίσουν από κοντά.

Η Κιάρα Φεράνι έχει συμπεριληφθεί δύο φορές στη λίστα του περιοδικού “Forbes” με τους 30 πλουσιότερους ανθρώπους ηλικίας κάτω των 30 ετών, έχει λάβει την πρώτη θέση στη λίστα του ίδιου περιοδικού με τις “Κορυφαίες Influencers Μόδας” ενώ το το blog The Blonde Salad και η κολεξιόν της Chiara Ferragni Collection, έγιναν αντικείμενα μελέτης στη σχολή διοίκησης επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ.

To άρθρο Κιάρα Φεράνι: Απαστράπτουσα σε νυχτερινή έξοδο στην Αθήνα – Επική ατάκα για άντρες που έχει γνωρίσει δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-04 08:49:09

Back to top button