Ελλάδα

Κερατσίνι: Επίθεση σε 10χρονη από υπάλληλο περιπτέρου

Την χειρότερη εμπειρία της ζωής του έζησε ένα κοριτσάκι μόλις δέκα ετών μέσα σε ένα περίπτερο στο Κερατσίνι. Γύρω στις 14:30 το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης, το ανήλικο παιδί πήγε στο περίπτερο όπου εργάζεται ένας 34χρονος από το Μπαγκλαντές ώστε να αγοράσει ένα αναψυκτικό. Τότε ο 34χρονος σκαρφίστηκε την κλοπή ενός προϊόντος από την μικρή και θέλησε να της κάνει σωματικό έλεγχο, δήθεν, για να βρει το κλεμμένο αναψυκτικό. Όμως δεν σταμάτησε εκεί…

Έβαλε την δεκάχρονη μέσα στο περίπτερο και άρχισε να την ψάχνει σε όλο της το σώμα, αγγίζοντας την και σε απόκρυφα σημεία. Η ώρα είχε περάσει και η μικρή άργησε να επιστρέψει στο σπίτι με αποτέλεσμα η μητέρα της να ανησυχήσει. Όταν πήγε προς το περίπτερο, είδε την κόρη της να κλαίει και λίγο αργότερα της περιέγραψε τι είχε συμβεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλη η επίθεση σε βάρος του παιδιού έχει καταγραφεί από την κάμερα του περιπτέρου. Η μητέρα έκανε την καταγγελία στο τοπικό αστυνομικό τμήμα και στη συνέχεια την υπόθεση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων. Αστυνομικοί εντόπισαν τον 34χρονο από τον Μπαγκλαντές, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά ο οποίος τον παρέπεμψε στον ανακριτή για να απολογηθεί την Δευτέρα.


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-20 16:07:28

Back to top button