Πολιτική

Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση «Πάμε Ρηγίλλης» ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στην εκδήλωση «Πάμε Ρηγίλλης» για τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας, στην οδό Ρηγίλλης θα μιλήσει αύριο, Παρασκευή (4/10)  στις 20.00, ο πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας  Κυριάκος Μητσοτάκης.

Οπως ενημερώνει με σημείωμά του το γραφείο τύπου της Νέας Δημοκρατίας η ομιλία θα πραγματοποιηθεί έξω από τα ιστορικά γραφεία του κόμματος και για τον λόγο αυτό το κεντρικό σύνθημα της ΝΔ στο σποτ είναι «Πάμε Ρηγίλλης».

Νωρίτερα ο πρωθυπουργός θα παραχωρήσει συνέντευξη στην εκπομπή «Live News» του τηλεοπτικού σταθμού Mega και στον δημοσιογράφο Νίκο Ευαγγελάτο.

Πρόσκληση σε Σαμαρά – Καραμανλή

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε τηλεφωνική επικοινωνία την περασμένη Τρίτη με τον Αντώνη Σαμαρά και τον Κώστα Καραμανλή για να τους κάλεσε να παραστούν την Παρασκευή 04/10 στη γιορτή για τα 50 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας, σε μια κίνηση που χαρακτηρίζεται ως ενωτική.

Ο κ. Μητσοτάκης πήρε την πρωτοβουλία να καλέσει τους δύο πρώην πρωθυπουργούς, στην εκδήλωση για τα «γαλάζια» πεντηκοστά γενέθλια στη Ρηγίλλης, την ερχόμενη Παρασκευή, παρά το γεγονός ότι δεν έχουν απευθυνθεί ονομαστικές προσκλήσεις σε υπουργούς και βουλευτές.

Πρόκειται για την πρώτη επικοινωνία μετά την εκδήλωση που είχε γίνει στις αρχές Ιουλίου στο Πολεμικό Μουσείο, κατά την οποία οι δύο πρώην πρωθυπουργοί είχαν ασκήσει κριτική στα πεπραγμένα της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Καραμανλής δεν αποκλείεται να παραστεί στην εκδήλωση, ενώ άγνωστο παραμένει τι θα κάνει ο κ. Σαμαράς.

Το βίντεο με την ιστορική αναδρομή

Σε βίντεο που έχει αναρτήσει στα social media η Νέα Δημοκρατία γίνεται μια ιστορική αναδρομή με φωτογραφίες του ιδρυτή της ΝΔ Κωνσταντίνου Καραμανλή και όλων των πρώην πρωθυπουργών και προέδρων της Νέας Δημοκρατίας.

«Την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου γιορτάζουμε τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την ίδρυση της παράταξής μας. Στις 20:00 θα είμαστε όλοι στη Ρηγίλλης!» αναφέρει στο «Χ»




Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-03 22:09:01

Back to top button