Showbiz

Κατερίνα Στανίση: “Επειδή ακούγονται διάφορα, εμένα δεν είναι ικανός κανείς… |


Στην εκπομπή “Δύο στις Δέκα” παραχώρησε συνέντευξη η Κατερίνα Στανίση και εκτός από την πορεία της στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας, αναφέρθηκε και στις τραυματικές που έχει βιώσει.

Για την απόφασή της να γίνει τραγουδίστρια σε μία περίοδο που η νυχτερινή ζωή ήταν επικίνδυνη, η Κατερίνα Στανίσης δήλωσε πως “Το τραγούδι φαίνεται ότι από μικρό παιδί, που τραγουδούσα, είναι ένα μεράκι. Και μέσα από ο,τι πέρασα, τις χαρές μου, τις στεναχώριες μου, που ήθελα ίσως κάπου να τις πω, τις έλεγα τραγουδώντας… Τα παιδικά δεν τα έζησα εγώ καθόλου, γιατί δούλευα από τα 12. Ήταν πολύ επικίνδυνη η νύχτα για ένα μικρό κορίτσι, έχεις να κάνεις με τόσους χαρακτήρες, δύσκολος δρόμος. Επειδή ακούγονται διάφορα, εμένα δεν είναι ικανός κανείς να με στείλει σπίτι μου. Όταν θα έρθει η ώρα, θα πάω μόνη μου. Δούλεψα πολύ για να φτάσω κάπου, είχα να κάνω με αγρίμια”.

Σχετικά με τις μεγάλες συνεργασίες που έχει κάνει, η δημοφιλής τραγουδίστρια διαμήνυσε πως “Για εμένα ήταν μεγάλη τύχη, πάνω από όλα, να γνωρίσω προσωπικά τον Στέλιο Καζαντζίδη, ήταν ένας απλός άνθρωπος… Ο Γιώργος Ζαμπέτας ήταν πολύ ωραίος τύπος, τον αγαπάω πολύ… Τραγουδούσα σε ένα μαγαζί και με πήρε τηλέφωνο ο Γιώργος Νταλάρας, σε ένα μαγαζί στην πλατεία Αμερικής. Μου λέει ‘κυρία Στανίση, είμαι ο Γιώργος Νταλάρας’, του λέω ‘άσε με ρε’ και το έκλεισα. Εκείνη την εποχή μου έκαναν πολλές φάρσες στα τηλέφωνα. Και με ξαναπήρε ο άνθρωπος, έτρεμαν τα χείλη μου από την ντροπή μου, κι έτσι ανταμώσαμε… Ο Βασίλης Τσιτσάνης δεν ήταν καθόλου κλειστός άνθρωπος. Θυμάμαι όταν του πέταγαν πιάτα έλεγε στον κόσμο ‘Καθίστε καλά, μην σπάτε τα πιάτα’. Σήμερα γράφονται προχειρότητες. Λυπάμαι που το λέω αλλά είναι λίγοι αυτοί ου γράφουν τραγούδια”.

Επιπλέον η Κατερίνα Στανίση τόνισε πως “Δεν παραπονιέμαι. Ευτυχώς έζησα καλές στιγμές, αλλά στιγμές! Οι περισσότερες όμως τραυματικές, που δεν θέλω να τις θυμάμαι. Υπήρξαν άντρες που αγάπησαν τη Στανίση και όχι την Κατερίνα, δεν μπορείς να το αποφύγεις αυτό. Τα περισσότερα χρόνια ήμουν μόνη και έζησα πολύ μόνη. Έσκυψα το κεφάλι στην καριέρα, στη δουλειά, γιατί εκεί ξεχνιόμουν… Το κεφάλαιο έρωτας έχει κλείσει εδώ και χρόνια”.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-05-05 13:00:00

Back to top button