Γυναίκα

Κατερίνα Καινούργιου – Παναγιώτης Κουτσουμπής: Έτοιμοι για το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Η Κατερίνα Καινούργιου διανύει μία πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά. Τους τελευταίους μήνες βρίσκεται σε σχέση με τον επιχειρηματία, Παναγιώτη Κουτσουμπή και τα πράγματα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο.

Το πρωί της περασμένης Παρασκευής ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού OK! εντόπισε το ερωτευμένο ζευγάρι στον πεζόδρομο της Χάρητος, λίγα μέτρα μακριά από το εστιατόριο του επιχειρηματία. Μάλιστα, το εξώφυλλο του περιοδικού γράφει πως «Είναι έτοιμοι για το επόμενο βήμα στη σχέση τους» είτε αυτό σημαίνει συγκατοίκηση είτε γάμος!

«Είναι το μέρος που τους έφερε πιο κοντά, καθώς εκεί γνωρίστηκαν και έγιναν φίλοι», όπως αποκαλύπτει πηγή από το περιβάλλον της παρουσιάστριας στο OK!

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Παναγιώτης Κουτσουμπής είναι μαζί τέσσερις μήνες, ενώ όσοι τη γνωρίζουν λένε πως διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OK!, μέσα στο φθινόπωρο θα μετακομίσουν κάτω από την ίδια στέγη.

«Επειδή και οι δύο εργάζονται πολλές ώρες η συγκατοίκηση είναι κάτι που το θέλουν πολύ, ώστε να περνάνε περισσότερο ποιοτικό χρόνο μαζί» αναφέρει πηγή στο περιοδικό.


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-11 09:40:46

Back to top button