Showbiz

Κατερίνα Ζαρίφη: “Ήταν μια εσωτερική ανάγκη. 40 χρονών, στα γενέθλιά μου… |


Η Κατερίνα Ζαρίφη βρέθηκε καλεσμένη στο “After Dark” και αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε τη φετινή τηλεοπτική χρονιά αλλά και το πέρασμά της από τον χώρο της υποκριτικής.

Μιλώντας για τις αλλαγές που έκανε στην “Οδό Ζαρίφη”, η δημοφιλής παρουσιάστρια ανέφερε πως “Ήταν μία από τις ωραιότερες σεζόν που έχω περάσει στην τηλεόραση. Έχω περάσει όχι ήρεμα, από την άποψη ότι η σεζόν ήταν Cavo d`oro, γιατί τη μία μέρα έβλεπες 3% και την άλλη 12% και την άλλη μέρα 1%. Εμείς ξεκινήσαμε κάτι διαφορετικό. Θέλαμε να μπλέξουμε μυθοπλασία μαζί με εκπομπή. Δεν είναι ότι δε λειτούργησε, γιατί με ρωτούσαν γιατί το αλλάζουμε. Είναι η δυσκολία να το κάνεις αυτό το πράγμα και να προσαρμόσεις κάποια νέα στοιχεία. Θέλαμε να κάνουμε κάποια σκετσάκια σε σχέση με την επικαιρότητα, στην αρχή, που σημαίνει ότι κάθε μέρα έπρεπε να μαθαίνουμε κείμενα και άνθρωποι οι οποίοι είναι αμιγώς δημοσιογράφοι. Όλο αυτό ξένισε στην αρχή” ανέφερε σε πρώτη φάση και συνέχισε:

“Νομίζω ότι πάλι κάνουμε τη διαφορά σε κάτι στην ‘Οδό Ζαρίφη’. Το πάμε πιο χαλαρά, δεν είμαστε η εκπομπή που θα κάνουμε το gossip που κυνηγιόμαστε για να έχουμε την τελευταία λέξη της είδησης. Χαλαρά, παρεΐστικα και βέβαια έχουμε το Αντιδελτίο, που είναι η δική μου τρέλα, το σχόλιο της επικαιρότητας σαν ένα τρελό δελτίο. Είμαι πολύ ευχαριστημένη. Είναι από τις πιο δημιουργικές μου χρονιές και αυτό που μου αρέσει είναι ότι ζήσαμε μια χρονιά ήρεμη. Δεν έχουμε τον καβγά της προετοιμασίας ή στα παρασκήνια. Δεν ξέρω ακόμα τι θα γίνει του χρόνου. Είναι μεγάλη τύχη να δουλεύεις με τον Νίκο Κοκλώνη. Είναι ωραίο να δουλεύεις με έναν άνθρωπο με όραμα, που δεν κωλώνει”.

Επιπλέον αναφέρθηκε στην απόφασή της να ασχοληθεί με την υποκριτική και το καρμικό τηλέφωνο που της έκανε η Ζωή Λάσκαρη, όταν θέλησε να κάνει αυτό το επαγγελματικό βήμα. Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Ζαρίφη δήλωσε ότι “Ήταν μια εσωτερική ανάγκη. 40 χρονών, στα γενέθλιά μου είπα ‘Τι δεν έχεις κάνει και τι σε τρώει μέσα σου; Η υποκριτική’. Εντελώς τυχαία και καρμικά με παίρνει τηλέφωνο η Ζωή Λάσκαρη. Γνωριζόμασταν μόνο από τα πλατό. Μου λέει ‘Του χρόνου θα είσαι στην παράστασή μου’. Παθαίνω ένα σοκ γιατί ήταν τόσο καρμικό. Εγώ απλά το είχα πει μέσα μου ότι θα ασχοληθώ με την υποκριτική. Ξεκινάμε τις πρόβες. Είναι το καλοκαίρι που χάνεται η Ζωή κι αυτό είναι το μεγάλο μου σαράκι στην υποκριτική, οτι δεν πρόλαβε να με δει. Ήρθε να παίρνει μια ροή όταν ήρθε να με δει ο Ρέππας – Παπαθανασίου, ήταν το μεγάλο μου όνειρο. Ήταν να ήμουν στην ‘Κατάρα της Τζέλα Δελαφράγκα’ αλλά είχα κλείσει στο Οδός Ζαρίφη.

“Στο θέατρο έμαθα τι θα πει να ξεγυμνώνεσαι, γιατί δεν έχεις άλλα εκφραστικά μέσα! Βλέπεις τον άλλον να λες μια ατάκα και να γελάει ο άλλος. Λες την επόμενη με ένα δευτερόλεπτο διαφορά και να μην κουνιέται φύλλο. Δεν θα την αφήσω με τίποτα την υποκριτική” ανέφερε σε άλλο σημείο.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-06-29 07:00:00

Back to top button