Showbiz

Κατερίνα Γκαγκάκη: “Αδικείται η Φαίη Σκορδά, και αν ισχύουν όλα αυτά που… |


Στον καναπέ του “Χαμογέλα και Πάλι” βρέθηκε η Κατερίνα Γκαγκάκη το πρωινό του Σαββάτου, μιλώντας για την προσωπική και επαγγελματική της ζωή αλλά και για το τηλεοπτικό τοπίο.

“Σε αυτή την δουλειά γίνονται θαύματα αρκεί να υπάρχει χώρος, ομάδα, τώρα πια δεν υπάρχει, τώρα δεν γίνεται χώρος και ο χρόνος σε ομάδες να αναλάβουν πρόσωπα και να τα πάνε παραπέρα. Η τηλεόραση έχει γίνει σαν δουλειά πιο “λεπτή” δουλειά. Έχει φύγει όλο αυτό που ήταν παράλληλες ενέργειες στην επικοινωνία. Έχουν “μικρύνει” τα πράγματα κατά έναν βαθμό” δήλωσε αρχικά η Κατερινα Γκαγκάκη και συνέχισε:

“Παλιά είχες μια ομάδα και πρόσωπα που αναλάμβαναν να σταθούν δίπλα στον παρουσιαστή-παρουσιάστρια σε όλα τα βήματα, που πάει, τι κάνει, τι θα πει, τι όχι κτλ. Τώρα, δυστυχώς, είναι οι μικρές οι ομάδες άρα εξ ορισμού ο χρόνος που αφιερώνεις σε κάθε άνθρωπο, είναι λιγότερος. Δεν γίνεται να κάτσεις να σχεδιάσεις την στρατηγική της εικόνας σου. Το να φροντίσεις και να “χτίσεις” ένα προσωπο κάτι δεν έχει να κάνει με το star system. Δεν έχει σχέση με το αν έχει εκτόπισμα και την φωτεινότητά του ή όχι έχει να κάνει με την θέση του και το πώς μπορείς να τον εξελίξεις” σημείωσε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον ανέφερε πως “Παλαιότερα ήταν τελείως διαφορετικά τα δεδομένα. Σε αυτό έχει να κάνει με το πώς πλέον υφίσταται η προβολή, η εξωστρέφεια, η διείσδυση, σε όλα όσα κάνει κάποιος ή κάποια. Δεν υπάρχει πλέον η ανοχή, η υπομονή από τα κανάλια ή τα στελέχη, να γίνουν λάθη. Είναι άδικο αλλά δεν παύουμε να μιλάμε για τα κανάλια που είναι “επιχειρήσεις”. Τα κανάλια πέρασαν από μία κρίση με μια αγορά που ήταν 800 εκατομμύρια και έφτασαν στα 100. Για να επιζήσει ένα κανάλι πρέπει να λειτουργήσει σαν επιχείρηση. Απλώς υπάρχει μια ιδιαιτερότητα. Πολλές φορές φέρνουν ανθρώπους που είναι έξω από την βιομηχανία αυτή και σου λένε να το αντιμετωπίσεις όπως μία άλλη εταιρεία. Δεν είναι το ίδιο γιατί έχεις να κανείς με ψυχολογία ανθρώπων, που αν δεν είναι καλοί δεν αποδώσουν”.

Όσον αφορά το φετινό τηλεοπτικό τοπίο, η Κατερίνα Γκαγκάκη σημείωσε πως “Δεν υπάρχουν πρόσωπα αυτή την στιγμή στην τηλεόραση που δεν είναι σε μία εκπομπή και να μου “λείπουν”. Υπάρχουν πολλά πρόσωπα στην τηλεόραση και περισσότερα από όσο θα έπρεπε, αν και χωράει και άλλα πρόσωπα. Φέτος στην τηλεόραση υπάρχουν πρόσωπα που αδικούνται. Θεωρώ ότι αδικείται η Φαίη Σκορδά, και αν ισχύουν όλα αυτά που υπάρχουν στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα, περί αλλαγής, καλώς θα γίνουν. Αδικείται γιατί νομίζω ότι δεν υπάρχει το περιβάλλον αυτό που μία ψυχαγωγική, φωτεινή, εξωστρεφής εκπομπή, μπορεί να την πάει παραπέρα. Δεν νομίζω ότι μπορεί ένα κομμάτι δεν μπορεί να λειτουργήσει αποκλειστικά αυτόνομο και γύρω γύρω να είναι τα άλλα άσχετα”

Σχετικά με την Ιωάννα Μαλέσκου σημείωσε ότι “Αδικήθηκε στον ΣΚΑΙ, αλλά τώρα δεν έχουμε δείγματα γραφής με την εκπομπή που έκανε τώρα. Ο τρόπος που την σκιαγραφούσαν τα μέσα ήταν διαφορετικός από αυτό που είδα εγώ τωρα… Φαίνεται ότι είναι πιο άνετη σε μια εκπομπή που μπορεί να κάθεται και να κουβεντιάζει και να ανταλλάσσονται απόψεις. Θα μπορούσε σε ένα παιχνίδι να είναι καλή. Οι άνθρωποι θα πρέπει να εξελιχθούν σε μια safe zone. Αν δεν έχεις μια ομάδα που μπορεί να σε στηρίξει, δεν το θεωρώ ευκαιρία, είναι σαν να στο δώσανε για να κάνεις λάθος”.

Μιλώντας για την Ελένη Μενεγάκη ανέφερε πως “Και τι έγινε αν δεν κάνει κάτι η Ελένη Μενεγάκη; Δεν πρέπει να κρεμάσει παπούτσια αλλά γιατί έχουμε θέμα με το αν θα κάνει κάτι η Ελένη Μενεγάκη;; Έχει την συναισθηματική και οικονομική πολυτέλεια να μην δουλέψει για κάποια χρόνια ή και ποτέ ξανά. Γιατί πρέπει να δουλέψει σώνει και ντε; Σε αυτή τη δουλειά είναι μεγάλο πράγμα να μην έχεις απωθημένα. Η Ελένη πρέπει να είναι ένας άνθρωπος που δεν έχει απωθημένα. Είναι πολύ ωραία αίσθηση αυτή”.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-06-29 15:15:52

Back to top button