Ελλάδα

Καταγγελία: «Οδηγός με πέταξε από το λεωφορείο επειδή είχα μαζί τη γάτα μου»

Σε μία απίστευτη καταγγελία προχώρησε ένας νεαρός στα κοινωνικά δίκτυα. Ο 23χρονος βρισκόταν μέσα σε αστικό λεωφορείο μαζί με την γάτα του (η οποία βρισκόταν σε ειδική τσάντα μεταφοράς) όταν ο οδηγός καταγγέλλεται ότι απαίτησε από τον ίδιο να κατέβει, ενοχλημένος προφανώς από την παρουσία του κατοικίδιου.

Ο νεαρός μπήκε στο λεωφορείο της γραμμής Γ12 την Πέμπτη το μεσημέρι μαζί με το ειδικό σακίδιο στο οποίο μετέφερε το γατάκι του στον κτηνίατρο.

Με το που μπήκε στο όχημα και κάθισε στη θέση, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, είδε έναν εξαγριωμένο άνδρα να τον πλησιάζει, να τον βρίζει χυδαία και να του ζητά να κατέβει αλλιώς θα τον πετάξει έξω με τις κλωτσιές.

Ο οδηγός του ΟΑΣΑ μάλιστα φαίνεται να κινήθηκε απειλητικά προς τον νεαρό και να του μίλησε ειρωνικά λέγοντάς του, «τι είμαι εγώ ταχυδρόμος;» και αρνούμενος να δεχτεί ότι η νομοθεσία επιτρέπει τη μεταφορά ζώων μέσα σε κλουβί ή τσάντα μεταφοράς.

Ο νεαρός πάρα την ταραχή του πρόλαβε να τραβήξει με το κινητό του τηλέφωνο φωτογραφίες από τις πινακίδες του λεωφορείου και έχει προχωρήσει σε επίσημη καταγγελία στον ΟΑΣΑ αναζητώντας τον οδηγό.

Στο βίντεο που τράβηξε φαίνεται ότι πράγματι η γάτα βρίσκεται στην ειδική τσάντα μεταφοράς.

@dimitris_koutsoukisΟΑΣΑ ΕΙΣΙΑ ΓΙΑ ΚΑΝΣΕΛ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ♬ πρωτότυπος ήχος – Δημήτρης Κουτσούκης

. . .




Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-18 14:28:00

Back to top button