Showbiz

Κατέρρευσε ο Βλαδίμηρος στο Survivor: “Και εγώ μάνα, σ’ αγαπώ πολύ” |


Μπορεί ο Βλαδίμηρος να άλλαξε ομάδα, μετά το τέλος της χθεσινής (2/10) δοκιμασίας, ωστόσο η χθεσινή κίνηση που έκαναν οι “Τίγρεις” όσο ακόμα ήταν μέλος τους, του εξασφάλισαν ένα γράμμα από την οικογένειά του.

Η συγκίνηση του παίκτη για τα λόγια που του έγραψε η μητέρα του ήταν μεγάλη, με τον ίδιο να λέει πως “Με το που άνοιξα το γράμμα, το λέω και συγκινούμαι πάλι, διάβασα το τέλος για να δω από ποιον είναι και είδα ότι ήταν από τη μητέρα μου. Εκεί πραγματικά το ξαναέκλεισα”.

Ο Βλαδίμηρος διάβασε, μάλιστα, το γράμμα, το οποίο έγραφε: “Αγαπημένε μου Βλαδίμηρε, είμαστε πολύ περήφανοι που ένα όνειρο ζωής σου έχει γίνει πραγματικότητα. Πιστεύουμε σε σένα και ξέρω ότι θα τα καταφέρεις. Με όλη μου την αγάπη, η μητέρα σου. Σε αγαπώ πολύ”. Φανερά συγκινημένος, ο παίκτης της πράσινης ομάδες είπε: “Και εγώ μάνα, σ’ αγαπώ πολύ”.

Με δάκρυα στα μάτια, ο Βλαδίμηρος σημείωσε: “Εντάξει, μπορεί να κλαίω αλλά αυτόν τον άνθρωπο τον έχω πιο ψηλά από όλους, όπως και τον πατέρα μου. Τους χρωστάω τη ζωή μου. Ένιωσα μεγάλη δύναμη μέσα μου για να μπορώ να προχωρήσω πιο καλά σε αυτό το παιχνίδι. Γιατί είναι ακραία δύσκολο αυτό το Survivor”.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-04 00:28:58

Back to top button