Πολιτική

Κασσελάκης από Γιάννενα: Είτε το θέλουν, είτε όχι θα αλλάξουμε την Ελλάδα

Υπό καταρρακτώδη βροχή πραγματοποιήθηκε ο χαιρετισμός του Στέφανου Κασσελάκη στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία στα Γιάννενα το απόγευμα της Τετάρτης του Πάσχα.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στην ανάγκη να τερματιστεί η αλαζονεία του 41% της ΝΔ, ενώ ήταν αναλυτικότερος λίγο αργότερα μιλώντας σε πολίτες σε καφετέρια της πόλης.

Εκεί σημείωσε πως το κεντρικό μήνυμά του κόμματός του στις ευρωεκλογές είναι να πραγματοποιήσει την αλλαγή στην πολιτική κουλτούρα του τόπου και στη σχέση της πολιτικής με τους πολίτες.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης χαρακτήρισε ειρωνικό η ΝΔ να μιλά στο προεκλογικό της μήνυμα για το ότι θα φέρει την Ελλάδα πιο κοντά στην Ευρώπη ύστερα από όσα έχουν γίνει με τα Τέμπη, τις υποκλοπές και την υπεξαίρεση προσωπικών δεδομένων.

Ως προς το τελευταίο, μάλιστα, εξέφρασε την ανησυχία του για το ποια στοιχεία έχουν κλαπεί από το υπουργείο Εσωτερικών, σχολιάζοντας ειρωνικά πως εκεί που θα έπρεπε να έχει Predator ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να παρακολουθεί την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου δεν το είχε.

«Και πριν και την ημέρα των εκλογών θα είμαστε έτοιμοι για όλα 100%. Θα οδηγήσουμε τη χώρα προς την πρόοδο. Είτε το θέλουν είτε όχι θα αλλάξουμε την Ελλάδα. Έχω εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη μέχρι η δικαιοσύνη να ανοίξει ρήγμα σε αυτή την εμπιστοσύνη με τη στάση της. Δεν έχω, πάντως, εμπιστοσύνη στο πώς χειρίζεται η κυβέρνηση τη δικαιοσύνη», τόνισε ο κ. Κασσελάκης.

Απαντώντας, επίσης, σε σχετική ερώτηση υποστήριξε πως αν ο Παύλος Πολάκης ήταν υπουργός Υγείας θα έκανε θαύματα στα νοσοκομεία.

Νωρίτερα, ο κ. Κασσελάκης είχε συναντήσεις με τον δήμαρχο Ιωαννίνων, Θωμά Μπέγκα και μέλη του δημοτικού συμβουλίου, καθώς και με τη διοίκηση του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων.

Στο δημαρχείο η συζήτηση επικεντρώθηκε στην αναγκαιότητα αυτοτέλειας της αυτοδιοίκησης, στην άμεση διαχείριση από την ίδια των ευρωπαϊκών κονδυλίων, καθώς και στην ενεργειακή δημοκρατία, αλλά και στα ζητήματα που αφορούν το νοσοκομείο της πόλης, όπως η λειψανδρία.

Από την πλευρά του, ο κ. Κασσελάκης υποστήριξε πως τα Ιωάννινα μπορούν να γίνουν πρότυπο πόλης της περιφέρειας για την αποκέντρωση και πως η «πράσινη στέγη» πρέπει να αποτελέσει προτεραιότητα.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και στο Επιμελητήριο, εστιάζοντας στην ανάγκη αεροπορικής σύνδεσης των Ιωαννίνων με το Ηράκλειο, αλλά και στην οδική με το μεθοριακό σταθμό της Κακκαβιάς και την αύξηση των διοδίων στην Εγνατία Οδό.

Το βράδυ ο κ. Κασσελάκης θα πιει ένα ποτό με πολίτες σε κεντρικό μπαρ των Ιωαννίνων.




Δημοσιεύτηκε ! 2024-05-08 21:51:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button